Pro integrare

România – Președintele și Guvernul știu că doar prin educație putem alege corect

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Lipsa educației din România a avut efecte pe termen lung, iar astăzi trăim începutul acestor efecte. Lipsa educației duce astăzi să avem în Parlament hoți,  criminali,  bătăuși și condamnați penal.

Lipsa unei educații și bataia de joc asupra cadrelor didactice este unul dintre motivele pentru care România riscă un viitor.

Președintele României a declarat:

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru viitorul educației din țara noastră. Prin asumarea de către Guvern a Proiectului „România Educată”, înaintăm decisiv către implementarea sa. Românii așteaptă un plan coerent de implementare, cu responsabili și cu termene realiste, care să pună sistemul de educație pe făgașul necesar: unul al coerenței, al responsabilității, al stabilității și al profesionalismului. Singurul tren către un viitor mai bun este educația. Doar astfel putem oferi copiilor și tinerilor din România șansa de a profita pe deplin de oportunitățile pe care le oferă o economie modernă și o societate democratică.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...