Romanii din afara granitelor

România: Primăria Arad mai bogată cu 113 lei, confiscați unui sărman

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Tot mai multe persoane suferă economic în ultima perioadă, și totuși din puținul lor donează și celor care cer mila concetățenilor, oameni ai străzii sau pur și simplu fără alte alternative.

Primăria municipiului Arad condusă de Florin Galis membru ALDE, într-o postare pe Facebook anunță captura anului, Poliția Locală a confiscat de la un amărât suma de 113 Lei, sumă primită din mila localnicilor.

Aradul este unul dintre Orașele fruntașe din România în privința găștilor de tip mafiot și totuși Primaria este preocupată cu eradicarea săracilor, proiectele de reabilitare sau intervenție socială fiind aproape inexistente.

După episodul de la Iași unde angajații societății Salubris au lăsat fără efecte persoanele oamenii străzii, practic i-au lăsat pradă frigului, primarul Aradului a simțit nevoia de a nu se lăsa mai prejos.

În postare Primăria municipiului Arad declară faptul că suma este donată iar în același timp cere cetățenilor să aibă suflet 0 față de semenii care nu au măcar o bucată de pâine! Complimente domnilor!

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030