România – Primaria București încheie un acord cadru valoare 1 milion de euro fără TVA pentru reclame TV / Radio

În timp ce țara se află în plină criză, PSD istii se intrec in cheltuieli ridicole din banul public, bănuim că o fi o specie de concurs intern al partidului.
Ar fi bine ca Bucureștenii să își amintească frigul si situația de acum 2 luni la sistemul de termoficare al orașului.

Vlad Voiculescu scrie pe pagina sa de facebook

Pentru că tăcem prea mult si uităm al naibii de repede, simt nevoia să amintesc un lucru: Primăria Capitalei, prin Administrația Spitalelor (ASSMB) a încheiat un acord-cadru în valoare de 4.820.822,90 lei fără TVA, pentru promovarea activității. Adică reclame la TV și Radio.

Acum, în plină criză, în mai toate spitalele de sub Primărie nu sunt de niciunele. Nu sunt nici măcar echipamente de protecție pentru cei care lucrează acolo. Lipsesc măști. Lipsesc mănuși. Lipsesc deja medicamente.

Milioane de euro aruncate pe fereastră de Primărie… am tot auzit asta. Răul devine banal. Hoția devine scuzabilă… “a furat, dar a și făcut”. Momente ca astea ne aduc aminte un lucru simplu: #corupțiaucide.

Cu bani din publicitate inutilă pentru primăriță se puteau cumpăra cel puțin 385.665 măști FFP2 (standardul recomandat de Organizația Mondială a Sănătății)… probabil mai mult decât suficient pentru toate aceste spitale pentru toată perioada crizei.

O singură zi fără mască poate însemna o condamnare la boală cruntă sau la moarte pentru un medic, o asistentă sau infirmieră.

Peste 100 de medici, asistente sau infirmiere au murit în Italia până astăzi.

Sursa Aici

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More