România – Primăria București acaparată în stil piramidal de Clanul Firea & Pandele

Dacă în ultimii 30 de ani nu s-a construit aproape nimic în interesul Bucureștenilor acest lucru se datorează și faptului că în loc sa angajăm profesioniști Clanul Firea & Pandele au pus în funcții de conducere mai toate rudele și apropiații acestora, iar atunci când nu au mai fost locuri libere se înființa o nouă societate subordonată primăriei.
Ana Ciceala, candidatul USR PLUS la primăria sectorului 3, pe pagina persona de facebook vine și cu lămuriri în acest sens.

Primăria Capitalei a fost complet acaparată de Caracatița Firea-Pandele!
Am prezentat o listă de 33 de nume, o adevărată încrengătură de neamuri, prieteni, cumetri, parteneri de afaceri și cercetați penal, puși în funcții importante, bine plătite, din care slujesc interesele lui Firea și Pandele.
Acesta e sistemul corupt al PSD – testat la Voluntari și apoi exportat la București – care asigură controlul absolut al licitațiilor și achizițiilor directe, al banilor publici din Capitală, strânși din impozitele și taxele plătite de voi, bucureștenii.

Cu acești oameni urcați în funcții au fost sifonați banii din companiile municipale și s-au scurs zeci și sute de milioane de euro, care au hrănit firmele de casă ale lui Firea-Pandele, probabil cea mai bogată „famiglie” din PSD la nivel național.

Dacă vă întrebați de ce s-a înrăutățit problema traficului în mandatul Firea, de ce nu s-a rezolvat problema apei calde, de ce nu s-a făcut nimic pentru combaterea poluării, răspunsul e clar: pentru că pilele și rudele nu știu și n-au niciun interes să rezolve problemele Capitalei.

Incompetenții habar n-au să facă ceva, singura lor grijă fiind să-i servească pe stăpânii care i-au pus și-i țin în funcții.

Dacă voi ajunge primar, vă promit că voi destructura tot acest sistem corupt Firea – Pandele – PSD. Pentru asta însă, trebuie să veniți la vot și să votați împotriva caracatiței care sugrumă orașul.

Bucureștiul oamenilor cinstiți contra caracatița Firea-Pandele: asta e miza pe 27 septembrie!

LE Descarcă PDF: https://bucurestiumilit.ro/caracatita-firea-pandele.pdf
Clanul Firea&Pandele

Sursa Ana Ciceală

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More