Pro integrare

România – Primarul României – Primesc lecții doar de la primarii din Paris, Londra, Praga, Viena

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Aflată aproape de finalul mandatului, Gabriela Firea dă vina pe „greaua moștenire” pentru starea în care se află astăzi Capitala și spune că nu primește lecții decât de la primarii din Paris sau Londra.

„Să nu uităm, eu am preluat ștafeta de la un primar general PNL. Se creează o confuzie, și anume că aș fi preluat ștafeta de la domnul Oprescu, nu. Aproape un an de zile Bucureștiul a avut primar general PNL, Răzvan Sava (n.r. – primar interimar după arestarea lui Sorin Oprescu). (…) Dar într-un an de zile s-a blocat totul în București, toate marile investiții și din spitale, și în infrastructură, și din domeniul mobilității, și din Educație, și din protecția mediului. (…) Mi-a trebuit un an și jumătate să dezgheț toate șantierele și toate investițiile din domeniile pe care le-am menționat anterior. Asta a însemnat dreapta în București”, a susținut luni Gabriela Firea, citată de Hotnews.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Ea a mai spus căprimește lecții de la primarii marilor capitale, nu de la cei ai localităților cu cîteva zeci de mii de oameni. „Este adevărat, noi avem capitale europene după care ne ghidăm, de aceea nici nu doresc să primesc lecții de la oameni care au condus orașe de 20-30.000 sau 150.000 de oameni, pentru că noi administrăm un oraș cu 4.000.000 de locuitori. Primim exemple, sunt binevenite și chiar lecții, dar de la primarul Parisului, primarul Londrei, primarul din Praga, din Viena, nu de la primarii respectivelor localități care au 100 de străzi, noi avem peste 5000 de străzi. Ca să înțelegem dimensiunea, să înțelegem unde ne aflăm”, a declarat Firea.

Citeste si:  China - Hantavirusul care a ucis un om în China nu se transmite de la om la om

[post]

sursa

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...