Pro integrare

România – Primata a ales să blocheze ambulanța pentru că i se sperie odrasla de sirenă

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Primatele din Batjocoristan

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Am văzut si eu clipul ăla în care o primată arunca un pahar de vin fiert pe geamul unei ambulanțe. Ambulanța care încerca să ajungă pe o pârtie să intervină la accidentul unui copil.
Primata în cauză avea chiar și ea un copil de mâna. Copil pe care îl proteja în felul ăsta, aruncând cu vin fiert pe o ambulanță. Lumina ochilor lui s-ar fi speriat, chipurile, de sirena ambulanței. Asta în timp ce copilul altcuiva, accidentat, avea nevoie de intervenție medicală. Intervenție pe care primata o întârzia deliberat.
Îmi amintesc acum de o alta fază, în București, când un șofer de Ambulanță se ruga de un taximetrist să își mute mașina ca să poată trece pentru a ajunge la o intervenție de urgență. Abia când șoferul Ambulanței i-a urat taximetristului să aibă nevoie vreodată de salvare și să pățească la fel, taximetristul a reacționat. Adică a coborât din mașină cu o bâtă de baseball să il bată pe cel care încerca doar să își facă meseria. ‘Nu mă blestemi tu pe mine, băi p**a!’. Așa i-a zis. Părea sincer îngrijorat că o să îl ajungă din urmă blestemul. În sinea lui, probabil că a avut o umbră de îndoiala că nu e ok ce face. Cu toate astea a ales sa fie jigodie. Deliberat.
Eu am depășit faza la care mă revoltam la întâmplările astea. Acum imi e doar lehamite. Si foarte frica.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...