Pro integrare

România – Proiect românesc pentru protectia pădurilor la nivel European

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Luând în considerare problema pădurilor și a defrișărilor ilegale, (filmulețele cu, camioane care transporta lemn sunt pur subiective în mare parte) administratorii diaspora.ro au cerut Parlamentului European o perspectiva diferită de abordare a problemei în cauza prin reglementarea la nivel european a tuturor firmelor/societăților care comercializează /produc, produse de orice fel având ca materie primă lemnul și crearea unei comisii de evaluare privind cantitatea și sursa de proveniență astfel încât, un cumpărător al unui produs din lemn să cunoască cu exactitate proveniența acelui material implicit acest aspect să coincidă cu bazele de date naționale privind distribuția la nivel național.

Prin urmare, Parlamentul European a dat curs cererii noastre pe care au transcris-o intr-o petiție și pe care vă rugăm să o semnați și să dați cât mai multe distribuiri la acest articol.

Doar împreună putem schimba lucrurile.
Suntem de părere că la nivel național nu vor înceta furturile continuând să postăm filmulețe care în mare parte sunt pur propagandiste, dar dacă reușim sa blocăm vanzarea lemnului ilegal transformând această petiție într-o normativa Europeană atunci defrișările ilegale nu își mai au rostul și cu siguranță se vor reduce drastic.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Petiția o puteți semna AICI

 

Prima pagină | PETI| Comisii| Parlamentul Europea

Pagina principală a Portalului pentru petiții. Informații generale, cele mai recente petiții încărcate și linkuri spre paginile privind procedurile de urmat. Alte linkuri spre site-ul de internet al Parlamentului European.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...