Take a fresh look at your lifestyle.

România | Proiectul de lege privind confiscare extinsa merge la comisia juridica pentru a primi raport de adoptare

53

“Grupul de lucru” pentru analiza proiectului de lege privind confiscarea extinsa A FOST DE ACORD ca acest proiect sa mearga la comisia juridica pentru a primi raport de adoptare. Comisia juridica trebuie sa dea raport azi astfel incat sa intre la vot maine! Da, fiecare leu furtat statului roman trebuie recuperat. Rog sa ramanem vigilenti!

Anunta Ana Birchall pe facebook

“România aşteaptă ca infractorii, hoţii, cei care profită de corupţie să fie pedepsiţi şi, mai ales, ca ţara asta să nu mai fie prăduită. Ce a fost furat să se întoarcă acolo de unde a fost furat. Prea mulţi hoţi şi corupţi au făcut ceva puşcărie doar pentru a se întoarce la viaţă de huzur pe banii celor de care şi-au bătut joc. Propunerea USR aduce cu adevărat România la standardul european, eliminând piedici din calea confiscării extinse. Dar, mult mai important, această lege este necesară pentru că nu mai vrem ca o serie de mătuşi Tamara şi copii de 6 luni să fie proprietari de case şi terenuri provenite din furt şi din corupţie”, a explicat liderul senatorilor USR Radu Mihail, conform comunicatului de presă al formaţiunii.

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More