Take a fresh look at your lifestyle.

România – PSD este un virus mai periculos decât Covid-19

21

Zilele acesta se joacă tare cartea Covid-19, prin care PSD istii, cei care îi știm cu toții, vin cu declarații în fața opiniei publice prin care ne explică ei că votul nu este important, în același timp încearcă disperați să arunce cu noroi în acele persoane care doresc eliminarea cât mai rapidă a comuniștilor din România!
Distrugerile prin incompetență sau deturnari de contracte pentru lucrările publice sunt doar o mică parte din realizările PSD iste din ultimii ani!
Ciolacu, acel Ciolacu care acum câteva luni în plenul camerei deputaților se prezenta fără mască și era ironic la adresa celor care purtau mască, iese astăzi public și ne explică că trebuie să purtăm măști și să nu ieșim la vot!
Motivul este cât poate de simplu, au fost toți de acord cu votarea pentru alegerile locale… alegeri care au reprezentat și un test, ulterior pierdut de către PSD din care au realizat pericolul care îi paște!

Vino alaturi de noi pe facebook!
Daca doresti ne poti sustine activitatea prin paypal


Alătură-te grupului nostru de Facebook

Comunitatea Diaspora.Ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More