Pro integrare

România – PSD-ul a uitat că a plătit peste 100.000 de dolari unei firme de Lobby “Madison & Co” pentru întâlniri cu Mike Pence și D. Trump

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Falsul revoluționar Marcel Ciolacu, actual președinte al grupării infracționale PSD, declară că partidul lor a susținut întotdeauna politica SUA și îl felicită pe Biden pentru victoria obținută, uitând totodată faptul că acum 3 ani PSD a plătit peste 100.000 de dolari unei firme de lobby din SUA pentru a facilita lui Dragnea întâlniri cu Trump, Pence şi Paul Ryan.

Din mailurile făcute publice de firma de lobby rezultă că discuţiile pe acest subiect au fost iniţiate de Gheorghe Dimitrescu, fost consul la Strasbourg şi la New York, în prezent consilier al vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache, arată News.ro.

Conform sursei citate, echipa care trebuie să organizeze aceste întâlniri “cât mai curând posibil” este formată din Al Madison, preşedinte al Madison& Co, lobbystul democrat William Oldaker, Drew Willinson şi William Harris, un apropiat al Republicanilor, care a lucrat pentru Trump Organization pe chestiuni politice şi de business.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Informaţiile se regăsesc în contractul de consultanţă dintre Madison & Co şi PSD, postat într-o secţiune a site-ului Departamentului american al Justiţiei dedicată contractelor de acest tip. De altfel, reprezentanţii Madison & Co spun că nu au un contract în format oficial standard, întreaga corespondenţă purtându-se pe mail.

În document, Madison & Co se obligă că înceapă să presteze aceste servicii începând din 22 iunie 2017.

Conform mailurilor ataşate, corespondenţa relevantă s-a purtat între Alan Madison şi Gheorghe Dimitrescu, fost consul la Strasbourg, fost consul general al New Yok şi în prezent consilier al vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor Florin Iordache.

Un mail este datat 24 aprilie 2017, Dimitrescu spunând că este în Slovacia cu vicepreşedintele Camerei şi cerându-i lui Madison să faciliteze cât mai curând posibil o întâlnire a lui Dragnea, despre a cărui “vastă personalitate” spune că au mai discutat în 2016, la cel mai înalt nivel la Washington, respectiv cu preşedintele Donald Trump, cu vicepreşedintele Mike Pence şi cu Paul Ryan, întrevederile putând avea loc în SUA sau în orice alt loc în străinătate sursa Adevărul.ro

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...