Pro integrare

România – PSD ul amenință ministerul Sănătății cu moțiunea de cenzură

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

​Adrian Streinu Cercel a demisionat din funcția de manager al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș după ce a condus acest spital timp de 19 ani! 

În locul lui Streinu Cercel, la conducerea spitalului, ca manager interimar, a fost numită Maria Nițescu, medic primar la Matei Balș cu specialitatea igiena alimentației și nutriție.

Adrian Streinu Cercel era managerul Institutului Matei Balș de 19 ani. Odată ales senator PSD și președintele Comisiei de Sănătate din Senat, Streinu Cercel a decis să renunțe la funcția de manager al Institutului Matei Balș.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Frigul din saloane a determinat familiile pacienților să ducă la spital diferite aparate electrice pentru încălzirea saloanelor, care pare a fi motivul principal al incendiului. Incompetența Gabrielei Firea dar și a celui care a ocupat aproape 20 de ani funcția de manager produc încă victime! 5 Persoane au decedat în incendiul recent de la spitalul Matei Balș.

Ipocrizia atinge punctul culminant când în loc să își asume incompetența,((după ce au devalizat țara, după ce și-au pus în mai toate structurile statului rude și prieteni, majoritatea incompetenți și hoți, Marcel Ciolacu amenință cu moțiunea de cenzura împotriva Ministerului Sănătății.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...