România – PSD-ul și dezinformarea horror propagată de aceștia și prin intermediul flux24.ro

dezinformarea marca PSD
Comunitatea Diaspora.RO, are ca misiune și aceea de a face cunoscute website-urile care produc fake-news.Unul dintre acestea este „Flux24.ro” .
Flux24.ro, care se află pe ștatele de plată ale partidului mai sus menționat, au publicat astăzi cu un alt articol marca Science-Fiction: “Un liberal vrea cipuri pentru toți românii” ,scriu aceste personaje macabre.

Totul un fals grosolan, pentru ca europarlamentarul Gheorghe Falca a declarat cu totul altceva, care se pare este peste puterea de întelegere a celor din PSD. Îl rugăm pe această cale pe domnul Europarlamentar Gheorghe Falca , la viitoarele declarații să se prezinte și cu un desen, astfel încat declarațiile care necesită folosirea unei mici cantități de materie cenușie să fie întelese pe deplin.

Din experiență personală, putem să afirmăm cele spuse de către Gheorghe Falcă.
Astfel de instrumente sunt disponibile de mai mulți ani și sunt folosite cu brio de către autoritățile Italiene. Un exemplu banal este acela a peste 1 milion de cetățeni din Italia zilele acestea.
Pentru obținerea sumei de 600 de euro, ajutor acordat de către statul Italian acelor persoane care au avut de suferit financiar de pe urma crizei Covid-19 ,cetațenii au putut depune aceste cereri prin câteva click-uri, fara nimic altceva!

Nu este deloc vorba despre cipuri sau alte instrumente de control, nici pe departe, europarlamentatul de fapt a declarat după cum urmează:

În contextul pandemiei actuale și a restricțiilor de circulație impuse în toate statele lumii, am descris importanța DIGITALIZĂRII în România. Subliniez că este vorba despre o digitalizare a comunicării între instituții și cetățeni, nicidecum nu am vorbit despre o așa-zisă cipare individuală sau despre folosirea datelor personale în alte scopuri.
Scopul digitalizării este să scăpăm de acele dosare cu șină care au devenit o caracteristică a statului român în comparație cu alte state unde această relație digitalizată funcționează de câțiva ani.
DIGITALIZAREA pe care trebuie să o facem este una menită să faciliteze comunicarea cetățean-autorități publice și vine în sprijinul românilor.


O să revenim cu un slide în acest sens și pentru cei din PSD.

Manipularea Comunistă
Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More