Pro integrare

România – PSD-ul și dezinformarea horror propagată de aceștia și prin intermediul flux24.ro

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

dezinformarea marca PSD
Comunitatea Diaspora.RO, are ca misiune și aceea de a face cunoscute website-urile care produc fake-news.Unul dintre acestea este „Flux24.ro” .
Flux24.ro, care se află pe ștatele de plată ale partidului mai sus menționat, au publicat astăzi cu un alt articol marca Science-Fiction: „Un liberal vrea cipuri pentru toți românii” ,scriu aceste personaje macabre.

Totul un fals grosolan, pentru ca europarlamentarul Gheorghe Falca a declarat cu totul altceva, care se pare este peste puterea de întelegere a celor din PSD. Îl rugăm pe această cale pe domnul Europarlamentar Gheorghe Falca , la viitoarele declarații să se prezinte și cu un desen, astfel încat declarațiile care necesită folosirea unei mici cantități de materie cenușie să fie întelese pe deplin.

Din experiență personală, putem să afirmăm cele spuse de către Gheorghe Falcă.
Astfel de instrumente sunt disponibile de mai mulți ani și sunt folosite cu brio de către autoritățile Italiene. Un exemplu banal este acela a peste 1 milion de cetățeni din Italia zilele acestea.
Pentru obținerea sumei de 600 de euro, ajutor acordat de către statul Italian acelor persoane care au avut de suferit financiar de pe urma crizei Covid-19 ,cetațenii au putut depune aceste cereri prin câteva click-uri, fara nimic altceva!

Nu este deloc vorba despre cipuri sau alte instrumente de control, nici pe departe, europarlamentatul de fapt a declarat după cum urmează:

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

În contextul pandemiei actuale și a restricțiilor de circulație impuse în toate statele lumii, am descris importanța DIGITALIZĂRII în România. Subliniez că este vorba despre o digitalizare a comunicării între instituții și cetățeni, nicidecum nu am vorbit despre o așa-zisă cipare individuală sau despre folosirea datelor personale în alte scopuri.
Scopul digitalizării este să scăpăm de acele dosare cu șină care au devenit o caracteristică a statului român în comparație cu alte state unde această relație digitalizată funcționează de câțiva ani.
DIGITALIZAREA pe care trebuie să o facem este una menită să faciliteze comunicarea cetățean-autorități publice și vine în sprijinul românilor.

Citeste si:  Fake News - Klaus Iohannis nu a fost cel care renuntat la datoria istorica a Germaniei fata de România de 19 miliarde de euro

[showhide type=”pressrelease”]
Un exemplu de beneficiu concret al digitalizării ar fi operaţionalizarea obţinerii certificatelor de rezidenţă fiscală, unul din puţinele documente pentru care ANAF-ul cere prezenţa fizică. Dificultatea vine mai ales din faptul că documentul poate fi solicitat doar la sediul instituţiei din localitatea în care solicitantul are domiciliu fiscal.
Dar, într-o piaţă a muncii devenită tot mai dinamică, numeroase categorii socio-profesionale îşi desfăşoară activitatea în diferite colţuri ale ţării, uneori la sute de kilometri de domiciliul fiscal.
Pentru a răspunde provocărilor ridicate de actuala situaţie şi de evoluţia încă impredictibilă, statul are datoria de a crea cadrul prin care fiecare persoană să-şi desfăşoare optim activitatea.
Mai mult, e important ca toate categoriile socio-profesionale să-şi poată recupera banii din piaţă, mai ales că de multe ori un aport important de venituri ale celor cu profesii liberale vin din alte state.
Noua perioadă a fost o provocare şi pentru instituţiile legislative, fie că a fost vorba de cele de la Bucureşti, fie că a fost cazul celor de la Bruxelles.
Deşi mai lentă ca proces şi uneori cu oameni prinşi în ofsaid – cum a fost cazul deputatului trezit din somn, dezbaterea din Parlamentului României s-a desfăşurat în regulă.
Nici nu mai spun de modul cum au decurs dezbaterile online la Bruxelles, unde noi, europarlamentarii, ne-am readaptat foarte bine la contextul dat.
Până la urmă, această criză provocată de pandemie a dat un impuls digitalizării, devenită esenţială în acest timp.
În ultimii ani preşedintele Klaus Iohannis a vorbit în repetate rânduri despre faptul că deşi România excelează în anumite zone al IT-ului, digitalizarea economiei şi a administraţiei e foarte scăzută.
Puşi în faţa unei noi situaţii, poate că guvernarea condusa de colegii mei, având în spate şi sprijinul Parlamentului, ar încerca să pună la punct un proiect devenit de interes naţional, fie că vrem, fie că nu vrem.
Aşadar, cu dorinţă de a face un pas în faţă şi cu un plus de implicare a tuturor actorilor politici sunt sigur că proiectul digitalizării României va fi început într-un mod serios.
Digitalizarea ar aduce cu siguranţă un suflu nou într-un organism a cărui musculatură instituţională se mişcă astăzi prea lent.
Avem un stat care de multe ori parcă gâfâie în urma antreprenorilor şi cetăţenilor care se mişcă mult mai alert. Un stat care, fiindcă nu ţine pasul, mai degrabă încetineşte iniţiativele care modernizează.
Asta pentru că statul român continuă să se sprijine pe un schelet creat cu mai bine de 50 de ani în urmă – în ceea ce priveşte organizarea administrativ-teritorială, şi cu mult mai vechi în ceea ce ţine de centralismul său fundamental.
De aceea, pentru ca suflul nou, gura de oxigen adusă de digitalizare, să energizeze cu adevărat societatea, comunităţile, economia, e imperativ să gândim concomitent o reorganizare administrativă a statului.
Avem nevoie de un stat cu o coloană vertebrală mai suplă, avem nevoie să depăşim, prin reorganizarea administrativă a statului, starea de lentoare, uneori chiar rigiditate, care încetineşte cetăţenii, companiile, comunităţile.
[/showhide]
O să revenim cu un slide în acest sens și pentru cei din PSD.

Citeste si:  Avocatul "Poporului" - Cerem decretarea stării de urgență ca mai apoi să o atacăm la CCR
Manipularea Comunistă

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...