Pro integrare

România – PSD ul simte începutul sfârșitului și aplică comportamentul tipic grupărilor infractionale împotriva candidaților USR PLUS

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Modul de a face Politică a celor din PSD, partidul care ani la rând a militat împotriva justiției și a Uniunii Europene a intrat de mult în sfera de acțiune a clanurilor de tip Mafiot. Incendieri, intimidari, amenințări, așa înțeleg aceștia că pot obține voturi!

Abuzul ca instrument de campanie, scrie Dan Barna pe pagina personală!

🔘 În Voluntari, primarul Pandele ne anulează semnăturile folosind pretexte ridicole într-o încercare de a ne opri să candidăm.

🔘 O conferință de presă a lui Nicușor Dan a fost întreruptă de un huligan trimis de Gabriela Firea. O altă intervenție publică a candidatului nostru a fost bruiată de angajați ai Primăriei Sectorului 5.

🔘 Tot în sectorul 5 am fost obligați să facem plângere la DNA pentru a verifica fabricile de semnături false ale PSD.

🔘 La Brașov, primarul PNL George Scripcaru face presiuni in zona abuzului penal pentru a nu permite Alianței USR PLUS să își facă cunoscut programul și candidatura lui Allen Coliban.

🔘 La Poarta Albă, Constanța, candidata noastră, Stela Ciobaniuc, a devenit ținta unor intimidări din manualul mafiei, iar bannerele Alianței au fost vandalizate.

🔘 La Iași ni se refuză nejustificat autorizații și când, într-un final, reușim să le obținem, corturile sunt vandalizate peste noapte.

🔘 La Sânnicolaul Mare, primarul distruge noaptea ca hoții orice banner punem noi ziua.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

🔘 La Zalău ne acoperă pur și simplu afișele.

🔘 La Popești-Leordeni cortul a fost taiat noaptea, după două zile de la montare, iar dimineața a fost furat și scheletul cortului de oameni puși de primar, de la firma de salubritate.

Așa înțeleg vechile partide și actualele administrații rinocerizate ale localităților României concurența onestă. În astfel de condiții vor să își conserve puterea. Sunt dispuși la orice, numai ca să rămână conectați la conductele de bani publici. Nu au nici rușine, nici scrupule.

Citeste si:  Cumpănașu: Dezaxatul calcă pe cadavre! E megafonul PSD inventat de ”psihologii subteranei”

Înțelegem că le e teamă. Înțelegem că ar vrea să rămână cu majorități în consilii și cu primari aleși pe viață. Dar asemenea oameni nu își au locul în fruntea niciunei comunități și nicăieri unde ar putea avea drept de decizie care afectează viața cetățenilor cinstiți.

Metodele pe care le folosesc acești politicieni cu termen de garanție expirat nu fac decât să ne întărească și mai mult convingerea că e nevoie de o schimbare majoră. Această schimbare se numește USRPLUS.

Nu pot ei să distrugă, cât putem noi să luptăm.

Suntem mai hotărâți decât oricând să ne luptăm pentru convingerile noastre și pentru comunitățile noastre.

România merită mai mult, iar schimbarea vine stradă cu stradă, sat cu sat și oraș cu oraș.

[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...