Pro integrare

România – schema “mama mea sunt eu” preluată de țeparii din Maramureș

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O familie din Maramureș a “plagiat” schema celebrului Baron de Vrancea “mama mea sunt eu”.
Aceasta familie se pare că trăiește numai din excrocherii și nu trăiește rău, aceștia în ultimul timp contractează diferite servicii de calitate, evident și foarte scumpe, pentru construcția casei și amenajarea terenurilor aferente proprietății, piscină, garaje pentru mașinile de sute de mii de euro , etc.  folosindu-se exact de teoria lui Marian Oprisan “plătește mama”

De curand această familie, de loc din Baita Bai (Tăut Magheraus), a contractat un constructor pentru refacerea completă a piscinei, o piscină pe gustul oricărui om înstărit, 35.000 euro costau doar materialele. Societatea contractată “AZ Piscine” , s-a apucat de lucru, a dus muncitorii la fața locului, au dus materialele acasă la “mama” și au început lucrarea, au trecut săptămâni întregi pline de promisiuni și “abureli”, ca vor fi plătiți, mâine, mâine, mâine, evident nu s-a întâmplat așa, intentia acestora nu a fost niciodată aceea de a achita această piscină sau alte cele.

Pe lângă dezastrul produs de criza Covid-19 în privința societăților comerciale care oferă servicii,  în Romania există și acest pericol, “mama mea sunt eu” care pare a fi la modă in ultimii ani pentru excroci.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Aceasta familie a mai fost anchetată și de Poliție dea lungul timpului, ei fiind acuzati că produceau acte false pentru cetățenii Moldoveni,cărora le cereau suma de “3000” euro/act, acte ce ulterior veneau folosite pentru deplasările prin Europa a cetățenilor Moldoveni, justitia se pare ca a facut exact ceea ce face în ultimii ani, NIMIC.
Mai multe detalii AICI
Tot această familie a petrecut diferite zile la un Hotel de lux unde, în momentul când trebuiau să achite nota de plată, au ales “fuga”, probabil au decis să plece cu toții pentru că “mama” nu era la fața locului să achite nota de plată, detaliile în materialul video de mai jos.

Prin urmare, vă sfătuim să aveți mare grijă, în special în Maramures și mai ales când aveți de a face cu familia BRAGOSLOV, aveți mari șanse să rămâneți fără investițiile făcute și să așteptați Justiția să vă facă dreptate.

Societatea AZ Piscine care s-au ales “doar cu dauna celor 2 săptămâni muncite fără a vedea un ban! Dăuna ce se ridică la circa 10.000 Euro

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Iar aici fiul “mamei”, alături de “mama” arătând lumii noile “capturi”

În acest caz, comunitatea Diaspora.ro a sesizat ANAF ul, unde evident s-a cerut o verificare temeinică a surselor de venit al acestei familii, din datele noastre, mulți au fost aceia care au pierdut bani pentru ca “mama” sa aiba tot confortul necesar la pretul 0.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...