Pro integrare

România – semnează pentru Valeriu Nicolae – a muncit în 9 țări și face voluntariat de când se știe!

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Astăzi este ultima zi de strâns semnături. Îmi doresc tare mult ca acest om special să ajungă in Parlament. Te rog, dă sfoară la toți bucureștenii pe care îi cunoști și roagă I să semneze pentru Valeriu, candidat independent pentru Camera Deputaților.

Este deja un loc comun sa afirmi ca in Romania exista o adevarata industrie a diplomelor, a masteratelor si a doctoratelor, a studiilor de securitate, doar ca aceasta industrie, in fapt, a dus la captuarea statului de catre personaje fara expertiza, cu un parcurs politic adesea la limita legii. Valeriu Nicolae cerceteaza CV-urile imposturii inca din 2017, iar concluziile lui sunt sumbre. Romania e condusa de neaveniti.

Valeriu Nicolae a fost timp de cateva luni secretar de stat in Ministerul Muncii in Guvernul Dacian Ciolos. Considerat un apropiat al liderului PLUS, el a demisionat din partid in aprilie 2019, desi candida la alegerile europarlamentare pe locul 6 pe listele Aliantei 2020 USR PLUS. “Presiunea asteptarilor multora, unii dintre ei oameni pe care ii respect a fost, nu rar, infricosatoare. Nu se schimba nimic, doar ca nu mai fac parte dintr-un partid,” isi motiva gestul Valeriu Nicolae.

Garantez că în viitorul apropiat vă veți felicita pentru gest!
🖋️ Durează și puțin, trebuie doar să intrați din browser (nu click direct din facebool) pe acest site și să completați câteva date:

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Semneaza pentru Candidat independent NICOLAE VALERIU CIOLAN

Dacă totuși vreți să aflați mai multe despre viața și străduința acestui om, vizionați acest video și veți înțelege de ce îl susțin.

 

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...