Pro integrare

România – Sosoacă a fost dată afară de Gâdea din platoul emisiunii “Sinteza Zilei”

Deși totul pare a fi doar un teatru ieftin marca PSD, lucrurile au decurs cel puțin televiziv într-un mod haios în sensul că atât Sosoacă cât și Gâdea slujesc aceleiași idealuri!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Diana Şoşoacă acuză faptul că a fost supusă de televiziuni unui „abuz psiho-emoţional”

În acel moment a intervenit moderatorul Mihai Gâdea, care i-a atras atenţia Dianei Şoşoacă asupra comportamentului avut în timpul emisiunii. „Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, i s-a adresat Mihai Gâdea Dianei Şoşoacă.

Aceasta i-a replicat imediat, pe un ton ridicat: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”.

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Mihai Gâdea şi Diana Şoşoacă au avut un schimb de replici aprins pe tema regulilor unui dialog. „Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul”, a spus Mihai Gâdea. Replica nu a rămas fără răspuns, Diana Şoşoacă acuzând că a fost victima unui abuz psiho-emoţional.

„Pe parcursul anului trecut am avut parte de abuz psiho-emoţional, ca şi la alte televiziuni, tocmai de aceea am închis televizoarele”, a spus înainte de publicitate Diana Şoşoacă, iar după pauza publicitară nu a mai apărut în studio.

Articolul complet AICI

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...