România – Șpagă la vamă pentru a nu face carantina, 2 subofițeri anchetați

Șpagă la vamă: Românii care au intrat în țară, proveniți din zonele declarate cu grad mare de risc de către România, se pare că dădeau 50 de euro/persoană șpagă la frontiera României pentru a evita carantina.
Fapte foarte grave in acest context ținând cont de pericolul existent.
Doi vameși, săltați de ofițerii DGA
Ofițerii DGA au descins în Vama Borș, de unde au ridicat doi polițiști de frontieră.
Aceștia sunt acuzați că încasau câte 50 de euro de la românii care veneau din zone cu grad ridicat de risc epidemiologic pentru a-i trece în acte ca venind din alte părți. Astfel, românii mergeau liniștiți la domiciliu, în loc de carantină instituționalizată.

“Doi subofițeri de la Vama Borș sunt acuzați de fapte de corupție. Faptele s-au petrecut înainte de Paște, atunci când mai multe persoane spun că au dat câte 50 de euro, iar aceștia au trecut în acte că vin din alte zone, nu din zonele roșii. Persoanele respective au fost trecute în baza de date ca fiind șoferi de tir, ajungând astfel în izolare, deci nu în carantină instituționalizată”, conform România TV.

Angajații acuzați că au luat mită se află la audieri.

[fvplayer id=”3″]

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More