Romanii din afara granitelor

România – Structura noului Guvern începe să prindă contur

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comunicat de presă în ceea ce privește discuțiile ce au loc pentru formarea unei majorități Politice de dreapta astfel încât gruparea infracțională PSD & Co să nu mai aibă acces la conducerea României!

Distrugerile provocate de aceste grupări sunt foarte greu de reparat, din acest moti Comunitatea Diaspora.Ro face un apel la conducerea celor 3 formațiuni Politice de a găsi modalitatea corectă, de a respecta acordurile ce vor fi semnate pentru începerea vindecării ” României!

Comunicat de presă comun al PNL, USR PLUS, UDMR

Echipele de negociere ale PNL, USR PLUS și UDMR au avut astăzi prima rundă de discuții pentru constituirea noii majorități parlamentare.

A fost convenită structurarea negocierii pe trei paliere, cel politic, cel legat de programul de guvernare și cel privitor la funcționarea majorității parlamentare.

La negocierile politice fiecare formațiune și-a prezentat punctul de vedere referitor la organizarea și funcționarea coaliției.

În ceea ce privește programul de guvernare, a fost stabilită structura acestuia și modul în care se armonizează programele celor trei formațiuni politice, fiind făcute progrese pe o serie de capitole.

Totodată, s-au convenit coordonatele activității comune la nivel parlamentar care stau la baza funcționării majorității.

Liderii celor trei formațiuni și-au afirmat voința de a oferi împreună o formulă de guvernare stabilă României, care să asigure cele mai bune soluții pentru ieșirea din criză și pentru realizarea reformelor de care are nevoie România.

Formațiunile politice vor relua mâine discuțiile, iar informații referitoare la derularea acestora vor fi transmise și în zilele următoare prin comunicate oficiale și comune.

Ludovic Orban, președintele PNL
Dan Barna, copreședinte USR PLUS
Dacian Cioloș, copreședinte USR PLUS
Kelemen Hunor, președinte UDMR

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030