Pro integrare

România – Tot mai multe noi site-uri promovează ura în aceste zile europapress.ro unul dintre ele

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În această perioadă apar site-urile care promovează tot felul de idei greșite și de manipulare, precum ciupercile după ploaie, așa se intamplă si in cazul unui nou website, domeniu achiziționat acum 7 zile care promovează știri și texte ce incită la ură, ură de data aceasta care este indreptată asupra cetățenilor Români aflați in carantină sau a celor care se reîntorc in România . Noul website EUROPAPRESS.RO nu ține cont de limita bunului simț și de legile in vigoare pe care le incalcă mai ales vorbind din prisma faptului ca România se află într-o situație de Urgența Natională.
Pe această cale ii anunțăm asupra faptului că, promovarea și incitarea la ură, mai ales promovarea unor date incomplete sau care nu reprezintă adevărul , prin omiterea unor date se numește manipulare.

Cât despre persoanele care se reîntorc în țară, este strict obligația autorităților care dispun măsurile necesare privind obligativitatea purtării măștii sau alte sisteme de protecție individuală.
Cetățenii Romani reîntorși ieri în țară, dacă nu au fost dotați cu materiale de protecție de catre autorități, există un motiv bine stabilit, să nu mai spunem despre prevederile care specifică clar când este necesar purtarea mășții.
Acestea fiind spuse, vă aducem la cunoștință faptul ca am informat MAI Romania asupra existenței dumneavoastră implicit a știrilor pe care le promovați facand referire la:

Art. 369 Noul Cod Penal Incitarea la ură sau discriminare Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

și nu in ultimul rand , ne vom ocupa in legătură cu individuare persoanelor pe care au fost fotografiate apoi aceste fotografii distribuite fără acordul acestora.

este interzisa fotografierea unui individ fara acordul in prealabil al acestuia (ori al tutorelui legal, in cazul copiilor) sau distribuirea pozei respective, inclusiv pe retelele sociale.
Comunitatea Diaspora.Ro, a individuat persoanele care apar în aceste fotografii, au fost informați asupra modului denigrator la care au fost supuși
 

Tentativele de incitare la ură

o altă incălcare a legilor in vigoare


[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...