România – TU stai în casă – Robert Negoiță iese la picnic cu iubita în ziua de paști în parc cu bicicletele

În timp ce pe teritoriul României este declarată stare de urgență națională iar toți românii sunt obligați să stea în case, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță se plimbă cu iubita prin parc nestingheriți.

Robert Negoiță a fost surprins astăzi in parcul IOR din sectorul 3 în timp ce se relaxa. Nimic suspect am spune, doar ca accesul în parcuri este interzis, se pare insă că nu și dacă ești primar și vrei să îți duci iubita la picnic.
Fiind întrebat din ce motiv acesta nu respectă ordonanțele militare și interdicțiile în vigoare, răspunsul său a fost unul destul de arogant “Mă asigur că totul este în regulă”.
Primarul sectorului 3 Robert Negoiță se afla împreună cu iubita , pe biciclete ducând cu ei și un coș pentru picnic după cum se poate observa din filmările de mai jos.
Echipajul de jandarmerie aflat in zonă a fost sesizat, răspunsul fiind acela că parcul cu pricina se află în subordinea Poliției Locale iar Poliția Locală în subordinea lui Robert Negoiță.

În octombrie 2009, autoritățile fiscale au pus sechestru pe bunurile lui Robert Negoiță, pentru datorii către stat de 27-28 milioane euro, ce includeau și penalitățile de întârziere.
Suma inițială datorată Fiscului de Robert Negoiță era de 9,5 milioane de euro, la care s-au adăugat accesorii și penalități.

Negoiță susținea că se află într-o „luptă” cu autoritatea fiscală și că nu a încasat TVA de la clienți în perioada 2005–2008 deoarece legea nu prevedea acest lucru.

Pe 28 iulie 2011, ANAF a scos la vânzare 58 din cele 60 de apartamente ale lui Robert Negoiță, la prețuri cu 25% sub media pieței.

Pe 18 iulie 2014, ANAF a scos la licitație o serie de bunuri ale lui Negoiță, pentru a recupera o datorie de aproape 28 de milioane de euro

El este pe unul dintre primele locuri în lista celor 300 de milionari ai României, întocmită de revista Capital. În prezent, este primar al Sectorului 3 București.

sursa Lilia Stana

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More