România, un SRL al nimănui? – Un pedofil care a abuzat două copile de 6 respectiv 7 anișori, cercetat în libertate

România, un SRL al nimănui!

Justiția din România numai justiție nu se poate numi!!! Criminalii sunt cercetați în libertate sau păziți la ușă de către Polițiștii care NU pot intra peste ei între orele 22:00 / 06:00 pentru că așa spune Legea!

De această dată,  un alt pedofil este cercetat în libertate, și  NU pentru pedofilie, ci pentru tentativă de viol! “Noapte minții, distrugerea vieții unei minore, este pentru Justiția din România catalogat drept VIOL”, nu susținem că o persoană majoră care a trecut din păcate printr-un viol NU este marcată pe viață,  dimpotrivă! Totuși,  o faptă cu caracter sexual asupra unui minor ar trebui catalogat de justiție la fel precum crima!

Revenind la cazul de față

Novaci, județul Gorj. Două minore, surori, în vârstă de 6, respectiv 7 ani, au fost molestate sexual de un vecin în vârstă de 27 de ani.

Cele două surori minore, din Novaci, au fost luate de acasă de un vecin, în vârstă de 27 de ani, și, potrivit tatălui lor, individul le-a spus fetelor că le va da dulciuri dacă îl vor însoți.

Bărbatul, un apropiat al familiei pe care și copilele îl cunoșteau datorită faptului că acesta venea des pe la ei, pentru că părinții minorelor îl plateau pentru ai ajuta la treburile gospodărești, potrivit gorjeanul.ro.

Individul le-a urcat pe cele două fete într-o roabă și le-a dus în spatele casei, într-o zonă retrasă plinăde vegetație, la circa 200 de metri de locuință. Acolo, le-ar fi dezbrăcat și ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu ambele, a declarat tatăl minorelor. Mai mult, vecinul s-ar fi dezbrăcat și el și le-a forțat pe fete să îl atingă între picioare.

Reținut 24 de ore pentru tentativă de viol

La un moment dat, mama fetelor a sesizat dispariția copilelor și a început să le strige. Vecinul, alertat de strigătele mamei a fugit lăsând copilele la locul faptei, moment în care fetele s-au îmbrăcat și, revenind spre casă s-au întâlnit la jumătatea distanței cu mama care le căuta disperată, minorele plângând, au povestit mamei cele întâmplate.

După ce mama fetelor a sunat la 112, bărbatul a fost depistat de Poliția din Novaci și Târgu Jiu, fiind reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de viol asupra celor două minore. Tatăl fetelor mai spune că individul a fost pus în libertare de către Judecătoria Novaci, deși acesta și-a recunoscut faptele.

Cazul a fost preluat însă de marți seară de DGASPC Gorj și fetele sunt consiliate psihologic, acestea au fost consultate și de către un medic legist dar nu aveau urme că ar fi fost violate.

„S-a găsit parul lui pe lenjeria intimă a fetelor”

Este strigător la cer ca el sa fie liber atâta timp cât s-a găsit părul lui pe lenjeria fetelor. Aceste probe se află la poliție. Am rămas șocată că, cu acestei de probe, cu recunoașterea tentativei și cu concluzia că violul ar fi avut loc daca mama nu striga fetele, vecinul a fost pus în libertate fără nicio măsură de prevenție”, a declarat revoltat tatăl fetelor.

Noi, comunitatea diaspora.ro, nu putem înțelege o asemea decizie din partea unui Judecător,  se așteaptă ce? Ca tatăl fetei să își facă dreptate singur? Ce alternative îi rămân tatălui acestor două suflete nevinovate pentru a-și apăra familia?

La data de 19 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj a unui tânăr, de 27 de ani, din Novaci, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, față de două minore. La data de 20 octombrie a.c., tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propunere de arest preventiv. În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tentativă la viol”, a transmis IPJ Gorj.

In Constanța, două eleve de liceu au fost tâlhărite și agresate sexual de cinci adolescenți. Incidentul s-a petrecut chiar în pauza mare, în instituția de învățământ, care nu este păzită și nici supravegheată video.

Autoritățile au deschis mai multe anchete. Una dintre ele va trebui să stabilească și de ce conducerea liceului nu s-a interesat de siguranța elevilor.

Cele două eleve, una de 15 ani, și cea de a doua de 18 ani, erau în curtea liceului din Constanța, în pauza mare. Cinci indivizi, trei dintre ei elevi la o școală de meserii alăturată, și doi încă necunoscuți, au luat fetele pe sus și le-au dus sub o scară.

Fata de 18 ani a fost lovită, iar cea de 15 ani a trecut printr-un adevărat coșmar. Agresorii le-au furat la plecare un telefon și 50 de lei, conform ProTV.ro

Cristina Gavriloaie, ofițer de presă IPJ Constanța: Ar fi fost atinsă în mai multe zone ale corpului de mai mulți tineri. Polițiștii constănțeni au identificat trei elevi, doi dintre aceștia în vârstă de 16 ani, respectiv 15 ani. În acest moment se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate.

agresoriiNFRACTORIJustițiePedofiliPoliția Românătara nimănui
Comentarii (0)
Adaugá comentariu