Romanii din afara granitelor

România – Vrancea – Tatăl își îndeamnă copii sa își bată mama în timp ce se amuză copios

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Din datele noastre episodul s-a petrecut în Vrancea, în imaginile video se observă cum doi copii minori își lovesc cu bestialitate mama în timp ce tatăl și o altă persoană dau indicații copiilor și se amuză copios pe seama acestor violențe care au fost transmise live pe Facebook!

Scenele dovedesc urgența cu care instituțiile statului trebuie să intervină în educatia acestor copii, părinții, în special tatal au eșuat lamentabil în această privință, fapt care s-a și întâmplat, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Acești copii nu au voie să crească primind o astfel de educație, cu siguranță pe viitor faptele lor vor degenera în altele mult mai grave!

După aceste violențe, mama copiilor sfârșește având capul spart și mai multe vânătăi !

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Paula Enache – purător de cuvânt IPJ Vrancea: „Poliţiştii s-au sesizat din oficiu anterior apariţiei în spaţiul public a videoclipului şi împreună cu reprezentanţii DGASPC Vrancea au efectuat verificări, în urma cărora a reieşit faptul că bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai săi. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar faţă de bărbatul de 50 de ani a fost dispusă măsura preventiva de reţinere pentru 24 de ore. Ulterior, în cursul zilei de 29 ianurie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, iar magistraţii au dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.”

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030