Românii din Diaspora și autoritățile din țară

DOMNIȚ Cristina Anca a decedat în data de 25 Mai orele 05:27 în urma unui infarct survenit în localitatea Pisticci – Matera.

În data de 26 Mai 2020 vă prezentam cazul doamnei DOMNIȚ Cristina Anca, 45 ani, care muncind pe teritoriul Italiei își susținea economic mama și baiatul care este student.
In acea dată explicam necesitatea strângerii unei sume de 2700 euro necesare repatrierii, sumă care a fost strânsă.

DOMNIȚ Cristina Anca locuind în Terni a determinat comunitatea românilor din acest oraș să nu rămână indiferentă în fața unei asemenea tragedii și au demarat o strângere de fonduri pentru repatrierea trupului neînsufleţit.
Miercuri 10.06.2020 DOMNIȚ Cristina Anca va începe drumul de întoarcere în România unde va ajunge cu siguranță in cursul zilei de JOI 11.06.2020.
Mulțumim celor care au făcut posibilă această repatriere după cum urmează:

Asociației Civice VOLUNTARI ÎN EUROPA

Proprietarilor magazinului Românesc din localitatea TERNI – Italia și clienților acestora care au ajutat mult prin donatiile lor.

Secretarului de Stat din cadrul Președinției României, doamnei Sandra Pralong

Senatorului BADEA Viorel.

Primăriei Cluj-Napoca și serviciul social din cadrul primăriei.

Doamnei CARABUS Alina prin “Casa Funerară Diaconu” .

Iar nu în ultimul rând tuturor celorlalți care au donat diferitele sume de bani către Comunitatea Diaspora.Ro pe care îi anunțăm pe această cale că le putem trimite dovada efectuarii transferului bancar al sumelor primite către contul familiei.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More