Românii din țară solidari cu cei aflați in carantină

Vă prezentam unul dintre cazurile care merită toată recunoașterea noastră. Caz preluat de pe grupul de facebook Voluntari in Europa

Sa cunoastem un suflet mare!
Doua persoane cunoscute virtual,Tudor Gabriel si Mihai Ovidiu care se află in aceste momente in carantină
Eu, Mihai intors din Italia cu aeronava militara pusa la dispoziție de către Guvernul României.
Ajuns in Bucuresti,direct in carantină centralizată, întors în țară cu ajutorul Guvernului României datorită inchiderii spațiului aerian Italia – România, biletul meu de întoarcere care era plătit pentru data de 14 Martie fiind anulat.
Aici ajuns,fara apă,fara tigari suficiente(asta este.. posibilele vicii ale fiecăruia), si multe altele necesare fiecarui individ pentru o izolare, am cautat in lista de amici,am găsit pe cineva din București,cu intentia de a solicita ajutor(nu gratis) cuiva…
M-am oprit la Gabriel…locuieste la marginea capitalei,i-am expus problema mea iar el fără să stea prea mult pe gânduri a raspuns pozitiv.
Bineînteles, rămasesem de acord că va gasi banii jos la recepție(eu nu am voie să parasesc camera, avem contact doar cu politia locala care raspunde la telefonul intern de la receptie).
Acum surpriza, una dintre reguli cu care nu eram la curent in camera pot intra “anumite lucruri”, dar nu poate ieși nimic cu precădere bani!
L-am sunat si i-am spus problema la care am adăugat “acum ramane doar la aprecierea ta daca mergi mai departe sau nu și poți aștepta și ai increde că iti voi returna banii la iesirea din carantina”
Răspunsul lui Gabriel: “lasă asta că o rezolvăm noi mai tarziu, tu spune-mi, ai facut lista cu cele necesare?
MĂ INCLIN IN FAȚA UNUI ASTFEL DE CARACTER!!!
Precizez că nu ne-am cunoscut sau vazut personal NICIODATĂ, doar ce am mai conversat sporadic pe mess, facebook, nimic mai mult!
Multumesc din inimă Tudor Gabriel!

Mai precizez că , din partea Ambasadei României la Roma, a consulului care s-a ocupat personal de această situație și reprezentanții Guvernului, am avut o totală colaborare, iar condițiile din locul unde ne aflăm in carantină sunt mai mult decât suficiente și demne de o țară Europeană.
Va doresc sănătate maximă tuturor!

Și noi îți mulțumim pentru că exiști! (comunitatea diaspora.ro)

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More