Poporul nu uita Jandarmeria!

1 Decembrie, ziua națională a României, la defilarea trupelor si-au făcut apariția si cei din Jandarmeria Română, care nu a fost bine primiți de către cetățenii Români prezenți, pe buna dreptate spunem si susținem acești compatrioți care și-au adus aminte de atacul Jandarmeriei impotriva poporului Român din data de 10 August 2018!

Parchetul General anunță că numărul plângerilor penale legate de incidentele de la protestul diasporei, din 10 august, peste 750 de plângeri au fost primite.
În cursul zilei de vineri au fost depuse circa 50 de plângeri.
Peste 450 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după intervenția în forță a jandarmilor în Piața Victoriei. Mulți dintre ei au apelat la echipajele SMURD pentru că li s-a făcut rău din cauza gazelor lacrimogene.
De altfel, Parchetul General anunță că „a fost dispusă efectuarea unei expertize fizico-chimice asupra substanțelor cu efect iritant – lacrimogen existente în muniția și în recipientele ridicate de la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, de către experți din cadrul Institutului Național de Expertize Criminalistice”.
Ancheta cu privire la incidentele din seara de 10 august care a fost condusă de procurorii militari de la Parchetul General, este acum transferată catre DIICOT pentru anchetare.
Sursa video Digi24


Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More