Românul mereu se crede mai deștept, ca să fenteze autoritățile, se duc in Sicilia, feribot până in Grecia, apoi România

Românii mereu au tratat superficial anumite probleme, dar ceea ce se întâmplă acum este foarte periculos, nu doar pentru ei, ci pentru omenire in general.
O mare parte a Italiei a fost declarată zonă roșie, se intră și se iese in baza unor criterii foarte stabile.
Românașii noștrii, sunt mai “deștepți”, văzând că in România sunt luați in primire de către autorități și plasați in carantină dacă ajung in România din zonele afectate de coronavirus, ce fac ei?
Inconștiență totală!!!
Se duc in Sicilia, de acolo cu feribotul în Grecia, iar din Grecia in România.
Pe această cale, rugăm autoritățile Române, să acorde o mare atenție celor care intra in România dinspre Grecia.
Anunțam pe toți Românii, că pe lângă faptul de a te sustrage unui asemenea risc, această faptă reprezintă o crima, la propiu, in România, nedeclararea corectă a zonei de unde se vine, echivalează cu dosar penal si 20.000 lei amendă, prea puțin din punctul meu de vedere!

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

 1. Marian spune

  Cine a scris asta este un mare prost,il astept la mine să îi pun facturile in brate sa le plateasca el,pai daca nu muncim cum dracul trăim,din ce ,te scutește statul român de la ceva.Pai cum facem,noi ăștia carora le place munca ne apucăm să bubuim bancomate.

  1. I. Cosmin spune

   Ce pot spune, tipic Românesc, nu conștientizezi situația!

  2. Marius spune

   Poți găsi de munca și în tara, cum trăiasc atâția oameni aici, se poate dacă te duce capu sa faci ceva, dacă nu ai școală și îți place să fi sclav la alții și apoi smecher în tara e altceva. Dacă ți-a plăcut “Italea” stai acolo acum nu fugii…

  3. Andreea Irimies spune

   Nicio problema, ideea nu e neapărat să nu vină acasă, ci sa fie corecți și sa respecte regulile vis a vis de carantină.

  4. Ghecevici Marian spune

   nene matale ai citit articolul ? pt. ca acolo este vorba de altceva

 2. Ilie Palie spune

  Marian, cu asa gândire, mai bine mori ca să nu te mai înmulțești. Vita ce ești.

 3. Toma spune

  Dacă pleci în România îți îngheaťă cineva ratele la bancă sau alte datorii. Asta e o mare pacaleală economica o criză mondială sunt în aşa zisa zonă roşie.şi totul e normal se munceşte normal nu e închis nimic lucrez ca şofer şi toți din depezite muncesc .

 4. Dumitru spune

  Marian, prostul, sau inconștientul ești doar tu de în cazul ăsta. Cu ce te ajută pe tine sau ce bine le faci celor din familia ta de acasă venind între ei infectat și alături de tine ii expui și pe ei la același risc. Stai două săptămâni în carantină dar cel puțin nu ai pe conștiință faptul că condamni la moarte poate, cu bună știință pe cei din familia ta și nu doar oe ei.

 5. Horia spune

  La ruși te sustragi sau fentezi, te duci 5 ani la mititica, scurt/2 nu povești nu motive, nu nimic.

 6. Ionut spune

  In caz de o epidemie cum e si acum, se sta in casa Mariane nu se iese la plimbare dintr’o tara in alta sa duci boala la toata lumea. Dar cum spune si Cosmin, tipic Romanesc . Noi le stim pe toate 😒

 7. Cristian Blanaru spune

  Nu amenda si dosarul penal conteaza, ci faptul ca isi condamna familia si apropiatii la o posibila imbolnavire cu un virus extreme de periculos sau chiar la moare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More