Nu lăsăm pe nimeni singur de sărbători ” RoOmenia – Voluntari în Europa”

Viața bate filmul! RoOmenia - Voluntari în Europa, acest nume spune totul. Oamanii aceștia nu lăsa pe nimeni singur de sărbători.

0

Cu prilejul diferitelor sărbători, fie că vorbim de Crăciun sau chiar de Sfânta sărbătoare Pascală, voluntari își fac treaba cu brio.

În Europa, Anglia, Belgia, Franța, Germania, Danemarca și Italia, voluntarii nu au stat cu mâna în sân, au luat la perindat parcările în căutarea șoferilor de camion români care sunt opriți Șoferii de cetățenie română au fost plăcut surprinși când s-au văzut interpelați de voluntarii care le-au oferit diferite pachete festive conținând ouă colorate, prăjituri și cozonaci, dar cel mai important, au primit căldura sufletească și au împărțit împreună bucurie și emoții.
Un gest nobil care aduce cu sine confirmarea faptului că Românii NU mai sunt singuri, cineva acolo sus îi iubește, iar cei din Asociația civica “RoOmenia – Voluntari în Europa” au sarcina de a purta mai departe această iubire făță de cei care se află în diferite împrejurări.
Șoferii care au fost actorii principali al acestui eveniment nu au rămas indiferenți la gestul Voluntarilor, au oferit îmbrățișări și chiar lacrimi de bucurie, știind că cineva se gândește la ei!

RoOmenia – Voluntari în Europa – Germania
RoOmenia – Voluntari în Europa – Italia – Roma
RoOmenia – Voluntari în Europa – Franța – Paris

 

RoOmenia – Voluntari în Europa – Liverpool
RoOmenia – Voluntari în Europa Danemarca
RoOmenia – Voluntari în Europa Belgia
RoOmenia – Voluntari în Europa Belgia
RoOmenia – Voluntari în Europa Belgia

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More