Romprest – Sabotaj și șantaj în stil MAFIOT în România

Clotilde Armand a fost supusă încă de la investirea în funcția de Primar al sectorului 1 la numeroase presiuni. Ultima din acest șir o reprezintă șantajul de tip Mafiot de care a dat dovadă societatea Romprest dar și mai mulți aleși ai poporului văzând că susțin aceste grupuri infracționale. Putem afirma fără dubiu faptul ca cetățenii sectorului 1 Bucureşti au fost puși în pericol pe lângă faptul că au fost furați! În același timp această adunătură de persoane care sug din banii statului de atâția ani, au sabotat Primăria sectorului 1 și au atentat la siguranță cetățenilor. Banii care îi primește Romprest de la sectorul 1 depășesc suma de 2 milioane de euro/lună,  ținând cont de ultima factură!

Clotilde Armand:

Pentru corecta informare a cetățenilor din Sectorul 1 și pentru combaterea știrilor false care circulă în anumite publicații:

Vineri, 23.07.2021, Administrația Domeniului Public Sector 1 a achiziționat servicii de colectare, transport și tratare/eliminare/depozitare a 100 de tone de gunoaie în aria Sectorului 1, în valoare totală de 62.900 de lei. Serviciile includ atât deșeurile necontrolate cât și coșurile de gunoi stradale.

Chiar dacă ne aflăm într-o stare de alertă cauzată de șantajul operatorului delegat de salubrizare și achiziția a fost făcută în regim de urgență, prețul total per tonă este mai mic decât cel prestat de Romprest, conform facturilor publicate.

Prețul pentru colectare, transport și tratare/eliminare/depozitare deșeuri necontrolate:

– 629 de lei/tonă fără TVA prin firma Brai-Cata SRL;
– 883 de lei/tonă fără TVA prin firma Romprest.

Pentru coșurile de gunoi stradale Romprest facturează la metru pătrat (!). În factură, preluarea gunoiului din coșuri stradale se numește „întreținere curățenie” pentru a împiedica comparația cu alte UAT și alte firme. Prețul pentru colectare, transport și tratare/eliminare/depozitare deșeuri din coșuri stradale:

– 629 de lei/tonă fără TVA prin firma Brai-Cata SRL;
– 4796 de lei/tonă fără TVA prin firma Romprest, de peste 7,5 ori mai mult decât Brai-Cata.

Atașat aveți factura Romprest pentru salubrizarea stradală în perioada 16-31 martie 2021, pe care o puteți vedea integral la mai jos.

PS: V-am mai spus și cu alte ocazii: matematica învinge mereu.

PPS: Săptămâna viitoare pregătim demersurile juridice pentru recuperarea prejudiciului de 50 de milioane de Euro de la Romprest în urma deciziei emise de Ministerul Finanțelor

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: