Pro integrare

Rovana Plumb dă doua case pe funcția de Comisar European

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Obișnuită ca in România, cu schimburi si manevre in acte, Rovana Plumb, văzând probleme care le are in comisia JURI in legătură cu împrumutul de 800.000 Lei, a renunțat la 2 modeste apartamente pentru a scapa de această datorie crezând ca va schimba ceva si va deveni onestă peste noapte.
Rovana Plumb a transmis o scrisoare Comisiei JURI din PE, in care precizeaza ca imprumutul de 800.000 de lei a fost achitat cu doua apartamente detinute de aceasta in Romania.
„Având în vedere acest lucru, și pentru a debloca această situație, am făcut pași pe care sunt convinsă că JURI le va considera o soluție adecvată. Astfel, am oferit creditorului rambursării (persoană fizică) două apartamente pe care le dețin în România, care sunt deja în declarația financiară și acesta a acceptat ca o plată integrală imediată a datoriei mele. În consecință, datoria care a generat îngrijorările dumneavoastră nu mai există. Cât de curând posibil, până pe 23 octombrie 2019 când Parlamentul European va vota noua Comisie, soluțiile menționate mai sus vor fi puse în aplicare”, se arată în scrisoarea transmisă de Rovana Plumb către Comisia JURI.
Raspunsul comisie a fost urmatorul:
D2019312624_Assessment-of-actual-or-potential-conflict-of-interests_Commissioner-designate-Plumb

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...