Pro integrare

S.U.A. – Femeia care a fost împușcată in actiunile, gop-sparked “Coup” la Capitol Building a murit (Update)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Există o situație în curs de dezvoltare și violentă în Clădirea Capitoliului din Washington D.C, după ce susținătorii lui Trump – declanșati de teorii incendiare, nefondate ale conspirației din partea președintelui Donald Trump și de catre activatea anumitor politicieni gop din Congres – au luat cu asalt sediul. Cel putin o persoana si-a pierdut viata. După cum se vede pe video de la MSNBC, o femeie, plină de sânge, a fost scoasă pe o targă.

 

Proiect sponsorizat de catre Departamentul Romanilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Două surse au declarat că o femeie se afla în stare critică după ce a fost împușcată în piept, pe terenul Capitoliului, potrivit CNN. Canalul de știri prin cablu a declarat că “nu a putut oferi detalii suplimentare cu privire la circumstanțele împușcăturilor”, dar nu este clar dacă aceștia nu cunoșteau detaliile sau dacă nu au fost autorizati pentru a discuta despre aceasta situatie. Sursele au fost descrise ca “surse familiare cu probleme.

Ulterior, s-a  declarat că femeia a murit.

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...