[video] Scrisoare deschisa către Rareș Bogdan și Mario Mocanu, aka Cumpănașu de Anglia

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Dragă Rares Bogdan , îmi pare sincer rău că oamenii care-ți gestionează Pagina au șters fără să te anunțe postarea ta cu mario mocan&de. Nu vreau să mă gândesc că ei au considerat că a fost o greșeală pt imaginea ta să-ți asociezi imaginea cu mm.
Cred că a fost o eroare…..o mojicie…o lucrătură ordinară a serviciilor,a postacilor … a “viperelor” 🙂 sau a ocultei mondiale.
Vreau , dragă Rareș , să știi doar , că “omuleţul” pe care-l “protejezi” nu a avut nici o jenă să tranzacţioneze print-screen-uri din convorbirile tale cu el pe WhatsApp , atunci când avea propriul război cu PACT și Sebastian Burduja .
Și încă câteva “chestii” pe care poate ar trebuii să le știi.
Impresionant și aproape induioşător acest nou acces de “autobăgare-n seamă” 🙂
Nu e nici un “jihad anti-Mocan” sau anti-Diaspora Europeană , dar acestui individ îi place să-și fabrice stări de conflict și turbulență.
Ce e trist , către ridicol (cu aspecte patetice , pe alocuri” e jocul de Pristanda pe care-l practici , Rareș , luând sub aripa ta protectoare , acest element toxic numit Mocan Simion-Marius (aka Mario Mocan).
Sunt comvins că tu cunoști anumite lucruri , dar mie nu mi-e greu să-ți reamintesc și ție (și probabil și altora ) îți este de folos să-ți reamintesc anumite aspecte , pe care acest individ le omite din auto-biografia romanţată incropită aici.
Să derulăm puțin deci , DVD-ul Super-Mario.
Ignorăm aspectele de dinainte de 2018 pe care el le “fabrică” pt a se prezenta drept “vechi activist civic” și incepem doar cu momentele în care a început cu adevărat ” să se afirme” . In primăvara anului 2018 , a aparut pe Grupul de Fb Români în UK , ideea unui mare protest al românilor care trăiesc în afara Romaniei , impotriva psd. După mai multe “certuri mărunte” între cei care gestionau Grupul , legate de dată și mod de acțiune , au hotărât să-l desemneze pe acest mario mocan să se ocupe de Protest , dintr-un singur motiv , avea cel mai mult timp disponibil de petrecut pe on-line , asta pt că nu mai avea altă activitate (servici/job nu avea iar firma lui de transport tocmai era în lichidare/faliment.de menționat că avea și oarecare probleme de sănătate care-l obligau să stea mai mult în casă). Așa a apărut mario mocan “la butoanele” Protestului anunțat. De menționat că la început , notorietatea lui era aproape nulă ,de multe ori fiind luat la mișto de membrii Grupului atunci când a început să facă Live-uri pe Fb , motiv pt care , a și vrut să renunțe , la scurt timp. Totuși , ceilalți Admini de pe Grup au insistat ca el să continuie , promițând să-l sprijine pe “marele patriot” care începuse să se plângă că nu e băgat în seamă. Momentul în care Live-urile lui au crescut spectaculos în audiență,a fost cel în care aparur pe ele Ciprian Luca , un tip cu “lipici” la public pt modul spumos și franc în care se exprima. Audiența lui mario mocan a început să crească și ideea unui mega-protest al Diasporei a început să prindă contur , sentimentul antipesedist fiind foarte puternic în comunitățile românești care trăiau/lucrau în afara României. A aparut însă și “concurența” , și alte Grupuri sau entități revendicând paternitatea Protestului. Impotriva tuturor acestora , mm a dezlănțuit o campanie furibundă , problema lui fiind nu că vor alții să facă , ci că își simte el amenințată poziția de organizator principal.
După ce , inclusiv in mas-media au apărut încercări de diversiune pt a discredita oranizatorii Protestului sau pt a fabrica falși organizatori , Rareș Bogdan a hotărât să se implice și să legitimeze , într-un fel , “fracțiunea mario mocan&de” ca și organizatori ai Protestului , astfel , pistul RealitateaTV a devenit principalul promotor al știrilor legate de Protest și de organizarea lui. Pt a contra încercările de discreditare și ducere în derizoriu a Protestului (campanie orchestrată de A3) ,RealitateaTV a prezentat de multe ori deformat și hiperbolizat acțiunile “organizatorilor din UK” . Cert este că , “marea coloană” de protestatari , formată din 8 autoturisme 🙂 a luat drumul României. Starea de spirit era deja construită , Protestul era inevitabil și ireversibil.
Entuziasmul oamenilor din Diaspora era f mare (imensa lor majoritate habar neavând cine e mario mocan și ce face el).Entuziasmul unora a fost atât de mare încât unii au dorit să sprijine și financiar acțiunea , făcând donații în cash către “organizatori”. A fost cred,momentul în care lui mocan i s-a aprins un beculeț “CIVISMUL POATE ADUCE CAŞCAVAL” .
Faptele din 10-11-12 August sunt bine-cunoscute ,nu le mai reiau,sunt însă cateva aspecte legate de activitatea lui mario mocan , care merită reamintite (sau prezentate în premieră) . In primul rând afirmația lui că i-au fost promişi 1oo.ooo de euro (sau lire sterline,nu mai rețin exact) ca să renunțe la Protest.În al doilea rând certurile cu ceilalți co-organizatori și amenințarea “dacă nu faceți cum zic eu , eu plec acasă” , vom regăsi des în activitatea lui amenințarea că “se retrage” . In live-urile de dinainte de Protest spunea că “vor sta în Piața Victoriei până cade Guvernul” . Nu mai departe de acum 3-4 zile , spunea pe un alt Live că el nu a mai stat și Sâmbătă 11 August pt că “el nu e hipiot prost să stea în fund în fața Guvernului” .
Ce nu spune mario mocan e faptul că în noaptea de 10/11 august a cerut și primit sprijinul unor politicieni pmp și de asemenea omite să spună că a cerut și altora dintre organizatori să părăsească Bucureștiul și aceștia au refuzat.
Odată întors în UK , mario mocan anunță transformarea Grupului său în partid politic ,fapt care duce la primele conflicte majore cu cei cu care colaborase pt organizarea Protestului.
Începe un amplu joc de “sforării și uneltiri , in urma căruia își discreditează și îndepărtează toți colaboratorii de la momentul 10 Aug 2018. In acest moment , niciunul dintre ei nu se mai regăsește în ceea ce el prezintă drept Echipa Diaspora Europeană.
În urma succesului repurtat pe 10 August , audiența și gradul de simpatie pt Grupul Diaspora Europeană cresc spectaculos și se organizează pe țări.mario mocan recrutează (pe baze numai de el știute) noi colaboratori și insistă pentru sustinerea financiară a activității sale. Își deschide cont de Patreon (care funcționează doar o lună de zile) și pt care nu a prezentat niciodată public ,cu acte,o dovadă de încasări și cheltuieli. Primește însă și alte sume de bani ,neânregisteate și nedeclarate , de la noile Grupuri de sprijin Diaspora Europeană organizate în Italia sau Spania.
Crează un ONG ,Asociația Mișcarea Diaspora Unită dar realizează că transferul din planul susținerii pe Fb în planul organizatoric concret ,nu e așa ușor cum părea. Creșterea și dezvoltare grupurilor.de sprijin e peste capacitatea lui de gestionare și apar scandaluri,dezertări,”trădări” ,acuzații , dezvăluiri .
mario mocan simte că eșuează în plan organizatoric , in plan financiar , în plan civic sau politic și anunță că SE RETRAGE (din-ou 🙂 ) și că drumul lui și al DE se despart. Deși e un anunț doar de formă , pt a deturna atenția de la greșelile făcute , el rămânând în continuare la conducerea a tot ce înseamnă diaspora europeană și mdu.
In primăvara lui 2019 , diaspora europeană anunță aproape din senin că pt alegerile europarlamentare urmează să-l susțină pe independentul George Simion (cu care se stabiliseră contacte la 1dec2018 ) . Se semnase chiar o înțelegere între de și gs , conform căreia,în schimbul unui anumit nr de semnături strânse pt candidatura lui gs, de urma să primească un post de consilier al posibilului europarlamentar gs.
Pt că termenii înțelegerii nu sunt respectați și pt că gs cheamă alaturi de el în campanie o altă persoană din de decât mario mocan , acesta se reorientează aproape din mers și negociază obtinerea unui post de consilier al posibilului (mult mai posibilului ) europarlamentar Rareș Bogdan. Rareș Bogdan nu-i promite nimic ,dar mario mocan traversează întreaga campanie electorală pt europarlamentare ,cu fundul în două barci.
In Iunie 2019,un Grup de colaboratori ai lui mario mocan,din cadrul diaspora europeană încercă să se organizeze și să-l debarce pe acesta de la conducerea de.speriat de hotărârea și capacitatea lor de organizare și profitând de informațiile unor oameni infiltrați de el în acest grup , noapte ca hoții 🙂 , mario mocan îndepărtează sau exclude toți “puciştii” din Grupul Diaspora Europeană.
Încă odată deturnează atenția de la greșelile și matrapazlâcurile lui.
Reântors (și oficial) pe cai mari la conducerea de , mario mocan reia vechile vise , pe care nu reușise încă să le realizeze , partid politic , folos financiar din notorietatea construită.
Sigur , încă odată “amenință” că se retrage dacă nu duce noul partid în Parlament , dar hit-ul retragerii nu mai e de mult în topuri , e doar CD zgâriat pe care mario mocan îl pune ca să-și alimenteze orgoliul că e mare,e bun,e unic,e de neânlocuit , e “miezul” 🙂
………
Nu pot decât să-i doresc succes în această nouă “aventură”. Sunt curios pe cine o să mai dea vina acum , pt nereușite și neâmpliniri . Oare umărul lui Rareș Bogdan o să fie liber pt ca mario mocan să-și plângă neputința și frustearea ?!?. Posibil .
Nimic din tot ceea ce-i lipsește acestui individ , nu mă deranjează mai tare decât lipsa lui de caracter.
…..
The End 🙂
Sursa Alin Stanciu


Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More