Ultimate magazine theme for WordPress.

Sechestru de minori, șantaj, prostituție in Caracal – Primarul PSD: ”E treaba lor ce fac acolo”

6,403

Procurorii DIICOT Pitești au descins miercuri dimineața în sediul unui club de striptease, fiind vorba despre un dosar de grup infracţional organizat, pornografie infantilă şi trafic de minori. Clubul se pare că era situat într-un spațiu ce aparține de primăria din Caracal.
Primarul pesedist din Caracal, Liviu Radu, a spus că este treaba patronilor ce fac în acel cub: “Noi ne uităm doar ca documentele care vin să fie OK din punct de vedere juridic”.
Eu nu am auzit de clanuri în orașul nostru
Locuitorii orașului Caracal ai cerut in repetate rânduri montarea telecamerelor in oras, Primarul a răspuns ca acestea au fost achiziționate dar se află într-un depozit al primăriei.
Mascaţii care au descins în local, au descoperit în urma percheziţiilor cinci fete, două care erau ţinute împotriva voinţei lor la clubul de noapte din Caracal, iar celelalte trei desfăşurau activitate pentru a-şi mulţumi „angajatorii“ după ce anterior au fost supuse presiunilor de tot felul, fiind bătute în momentul în care se împotriveau şi contestau „sarcinile de serviciu“. Din cele cinci fete descoperite, două sunt minore, având 15 și 16 ani în momentul racolării.
[post] [cartus]

- Advertisement -

Comentarii
Loading...