Senatorul Diasporei ajunge mâine în insulele Canare pentru a asculta comunitatea românească

Consulatul onofiric al României în insulele Canare

Comunică  comunității de Români din zonă următoarele:

În cadrul activității sale de relaționare cu comunitatea românească din Spania, vă aducem la cunoștință faptul că domnul Viorel Badea, Senator pentru diaspora, va efectua o vizită de lucru în Tenerife.
În acest scop, avem în vedere organizarea unor reuniuni de lucru cu autoritățile locale, reprezentanți ai mediului asociativ, lideri spirituali ai românilor, firme românești, precum și alte persoane de cetățenie română interesate de un dialog de substanță pe teme de interes pentru comunitate.
Reuniunile destinate comunității vor avea loc dupa cum urmează:
JOI, 3 IUNIE 2021, ora 18:00 în Adeje la CDTCA – REUNIUNE CU COMUNITATEA ROMANEASCA DIN TENERIFE
(Salón de Convenciones CDTCA: https://goo.gl/maps/wzHDbovuzQTFZo5M6)

VINERI, 4 IUNIE 2021, ORA 18:00 în Adeje la CDTCA- Reuniune cu membri ai mediului economic și de afaceri români din zonă.
(Salón de Convenciones CDTCA: https://goo.gl/maps/wzHDbovuzQTFZo5M6)

În contextul restricțiilor Covid-19, vă rugăm să confirmați asistența în prealabil următoarea adresă de  email rocons.canarias@gmail.com sau prin mesaj folosind aplicația whatsapp la numărul 642.122.279.

Reamintim faptul că domnul Senator Viorel Badea a fost întotdeauna aproape românii care se confruntă cu diferite  probleme în diaspora.

Comunitatea Diaspora.Ro a colaborat Senatorul Viorel Badea în mai multe cazuri pe teritoriul Italiei, inclusiv un caz în care un minor fusese luat de lângă familie și era aproape de a fi dat spre adopție, dar cu intervenția promptă a Consulatului General al României la Torino și a domnului Viorel Badea, copilul se află acum înapoi în sânul familiei!

Acest articol nu este unul politic, dimpotrivă, recunoaștem și readucem aminte anumite fapte!

Vă așteptăm cu drag!

Comunitatea de Români din insulele Canare beneficiază de un intens interes în a tine românii informați atât pe Grupul de facebook Facebook cât și pe website-ul https://universromanesc.com/

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: