Simona Halep – permite ca cei apropiati ei sa o denigreze pe Bianca.A

Inainte de toate, domnule Hodor, trebuie sa bagati la cap 1 singur lucru, nu aveti nici-o calitate sa judecati pe nimeni care a plecat din Romania din motive personale, mai ales sa dati sfaturi despre asta.
Stati linistit acolo si nu incercati sa iesiti din tipar cu declaratii care vor aduce cu siguranta o reactie adversa.
Hai s-o luăm pe rând. Dl Gheorghe Hagi, care vrea să facă atât de multe pentru România aici, în România – și face – nu a votat la alegerile europarlamentare. A spus că nici nu știe că au loc. Poate că ar fi bine să înceapă prin a merge la vot și după aceea să vorbească despre alte lucruri interne ale României”, a amintit el de o declarație a fostului fotbalist.
Ce spune dl Hodor e o aberație. Părinții Biancăi Andreescu au libertate să hotărască unde vor să-și crească fiica și pentru cine să joace tenis. Bianca acum e majoră, hotărăște singură ce țară vrea să reprezinte.
Atitudinea d-lui Hodor e de tipul Dăncilă-Dragnea: să rămână aici, în țară. Ca să facă ce, aici în țară? Păi spun eu: nimic. Un jucător de tenis care rămâne în România nu face nimic. Cei care au realizat ceva – Andrei Pavel, Horia Tecău, Simona Halep – au făcut lucrurile astea pe niște căi paralele cu România, că nu i-a lansat pe ei federația lui Cosac și acum a lui Țiriac, cu nenumărate procese, cu toți care se dau în judecată unii pe alții și așa mai departe”, a spus Cristian Tudor Popescu.
Ce să facă în România, unde gimnastica feminină românească, care a dominat mapamondul decenii, acum nu e în stare a doua oară să se califice la Olimpiadă? Unde îi cheamă, la ce condiții de voință politică în materie de sport cheamă dl Hodor sportivi români aflați afară să se întoarcă în România? Este o zicere de-a dreptul politicianistă, aproape aș zice de campanie, a d-lui Hodor. Dacă tăcea, filosof rămânea”, a mai spus gazetarul.
Într-o postare pe Instagram, Hodor a spus că există impresia greșită potrivit căreia trebuie să pleci din România ca să faci performanță.
„Astăzi, Simona ne-a arătat o dată în plus că nu este nevoie să pleci din România pentru a face performanță la nivel înalt. Bianca este o campioană a Canadei, iar propunerea Simonei pentru noi este să fim campioni pentru România. Trebuie să mulțumim și părinților Simonei care nu au ales ideea finanțării unei alte țări și de a juca pentru un alt steag”, a scris Hodor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More