Constanța – Sindicatele împotriva celor care in teorie trebuie sa ii sprijine!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Personal fac parte dintr-un sindicat major in italia din 2007, dar sa nu susții angajații într-o grevă, cand rolul tău este chiar acela, este total contrar atributiilor si rolului de Sindacalist!
Sindacaliștii care au obligația de a susține angajații iată ca in aceste zile dovedesc implicarea lor in lumea Politică, aceștia refuză sa sprijine aceasta GREVĂ, lucru care din punct de vedere moral este greșit! Dar ținând cont că sindicatele in România lasă de dorit si dau dovadă de complicitate inclusiv cu primarul PSD din Constanța!
Din păcate, fara sprijinul sindicatelor, angajații care se află in GREVA, riscă nu doar desfacerea contractului de muncă ci si acuzații grave cum ar fi cea de sabotaj.
Rusine!!! Rusine!!! Rusine!!! Tovarasilor Sindicaliști!

Constănțenii care au ieșit vineri dimineață în stațiile de autobuz pentru a merge la serviciu, sau după caz, acasă, au avut parte de o surpriză neplăcută. Niciun autobuz din rețeaua publică de transport în comun nu a ieșit pe traseu.

Este vorba de o grevă spontană a șoferilor de la CT Bus, fost RATC, care au declanșat o grevă spontană și au refuzat să iasă pe traseu. Asta după ce cu o zi înainte, pe 19 decembrie, au pichetat sediul, nemulțumiți de prima de Crăciun primită. În urma unui răspuns favorabil din partea conducerii, șoferii au trecut la alte măsuri.
“CT Bus SA informează publicul călător că, din cauza refuzului conducătorilor auto de a ieși pe trasee, nu poate asigura transportul în comun la această oră în municipiul Constanța.
Conducerea CT Bus SA a avut pe parcursul zilei de ieri și în această dimineață mai multe runde de discuții cu reprezentanții conducătorilor auto însă aceștia refuză în continuare să se întoarcă la lucru.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm că activitatea va fi reluată în cel mai scurt timp”, a transmis Bogdan Niță, directorul CT Bus SA.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More