Site-ul PSD-istilor [STIRIPESURSE.RO] îi ataca pe cei care numesc “o mizerie” decizia de clasare a dosarului 10 August 2018

Celebreul website condus Iosif Buble, acel website apropiat al PSD-ului, al Primăriei București din epoca Firea sau a conducerii TAROM de la care a primit de curând peste 800.000 Lei pentru a promova curse aeriene inexistente, acel website care suge bani mai din toate bugetele țării, iese la atac și arunca cu noroi mizerabil împotrivă oricărei persoane care are curajul de a se poziționa împotriva deciziei de clasare a dosarului 10 August 2018 și definesc astfel de păreri fiind DERAPAJE GROSOLANE.

https://www.stiripesurse.ro/derapaj-grosolan-al-celui-mai-violent-verbal-lider-pnl-este-o-mizerie-aceasta-sentinta-definitiva_1675685.html

Website-ul în cauza a fost inclus pe lista celor care produc fake-news sau denaturează realitatea încă din data de 14 August 2020, prin urmare sfătuim atenție mare când citiți acest website, tendința de manipulare reprezintă încercarea disperata de spălare a imaginii grupului infracțional PSD.

Lista website-urilor care produc fake news în România

P.S. – Imaginea de fond stabilită poate fi doar o coincidență și nu reprezintă o caracterizare sau un atac la inteligența primatei în cauză!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: