Romanii din afara granitelor

Doar 800 de persoane in Austria mai sunt afectate intensiv de corona

Cu 24% mai puține cazuri decât în săptămâna trecuta si doar 137 (minus 30%) dintre acestea trebuie tratate în spital

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

In Burgenland,  Kärnten  (Cartinia), Oberösterreich (Austria superioara), Salzburg si Vorarlberg nu mai sunt pacienti internati la terapie intensiva.

Proiect finanțat de către Departamentul Românilor de Pretutindeni "Conţinutul acestui web-site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni".

DPRP

Între timp, situația s-a stabilizat într-o asemenea măsură încât există doar in patru din cele nouă state federale pacienti infectati cu Corona într-o unitate medicala  la terapie intensivă conform informațiilor furnizate de Ministerul sănătății,. Numărul total național de pacienți bolnavi de  Corona care au nevoie de  îngrijiri “intensive” a crescut cu o persoană în week-end-ul trecut (la 29, dintre acestea 24 se află la Viena și Niederösterreich, patru în Tirol și unul în Steiermark ).

 Numărul testelor pentru SARSV-CoVV-2 în Austria a crescut la peste 400,000 pana ieri ( ora 23.00), la nivel national au fost efectuate 401.857 de teste. Până în prezent, au fost confirmate 16,456 de cazuri,dintre care 15,063 de persoane s-au recuperat.

Potrivit Ministerului sănătății, 800 de persoane sunt considerate în prezent bolnave si 608 de decese. 

Sursa: ORF.At

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030