Doar 800 de persoane in Austria mai sunt afectate intensiv de corona

Cu 24% mai puține cazuri decât în săptămâna trecuta si doar 137 (minus 30%) dintre acestea trebuie tratate în spital

In Burgenland,  Kärnten  (Cartinia), Oberösterreich (Austria superioara), Salzburg si Vorarlberg nu mai sunt pacienti internati la terapie intensiva.

Între timp, situația s-a stabilizat într-o asemenea măsură încât există doar in patru din cele nouă state federale pacienti infectati cu Corona într-o unitate medicala  la terapie intensivă conform informațiilor furnizate de Ministerul sănătății,. Numărul total național de pacienți bolnavi de  Corona care au nevoie de  îngrijiri “intensive” a crescut cu o persoană în week-end-ul trecut (la 29, dintre acestea 24 se află la Viena și Niederösterreich, patru în Tirol și unul în Steiermark ).

 Numărul testelor pentru SARSV-CoVV-2 în Austria a crescut la peste 400,000 pana ieri ( ora 23.00), la nivel national au fost efectuate 401.857 de teste. Până în prezent, au fost confirmate 16,456 de cazuri,dintre care 15,063 de persoane s-au recuperat.

Potrivit Ministerului sănătății, 800 de persoane sunt considerate în prezent bolnave si 608 de decese. 

Sursa: ORF.At

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More