Slovenia blochează intrarea camioanelor din Italia care tranzitează această țară

Începând cu această dimineață, autoritățile slovene au blocat accesul la toate vehiculele de peste 3,5 tone care nu au sunt inmatriculate in Slovenia, provenite din Italia. Pe de altă parte, cei cu numerele de înmatriculare italiene nu pot trece decât dacă merg în Slovenia și cu mărfuri perisabile, deci nu sunt în tranzit.

Practic, Slovenia a interzis tranzitul vehiculelor de peste 3,5 tone pe teritoriul său. Prin urmare, traficul de camioane este deviat de poliția de frontieră din Trieste, precum și de celelalte orașe de-a lungul liniei de frontieră de poliția rutieră către Austria, de unde apoi vehiculele pot continua spre diversele destinații. În mare măsură, vehiculele care mergeau spre țările Europei de Est traversau Slovenia.

Măsura provoacă neplăceri, iar cozile care s-au format lângă trecerile deschise sunt întinse pe kilometri întregi. Pe de altă parte, dispozițiile privind tranzitul autovehiculelor vehiculelor cu numere de înmatriculare italiene au rămas neschimbate: șoferii au voie să intre în Slovenia numai după ce temperatura lor corporală a fost verificată.

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More