Pro integrare

Șoferița care a vrut să omoare un polițist ”Nu am oprit la semnalul polițistului pentru că mă grăbeam să ajung la București”

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Redăm Comunicatul Sindicatului Europol.
Șoferița din Buzău, care în mod intenționat a vrut să-l omoare pe colegul nostru din cadrul Biroului Poliției Rutiere Buzău a fost arestată pentru 30 de zile. Pe imaginile de pe camera de supraveghere se vede în mod clar cum colegul nostru pornise cu motocicleta în urmărirea acesteia, după ce sesizase nereguli cu privire la autoturismul condus, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, acesta atenționând-o prin folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta.

Aceasta a ignorat total indicațiile colegului nostru, ba mai mult, a trecut de două semafoare pe culoarea roșie, iar când acesta a trecut în dreptul autoturismului cu semnale acustice și luminoase pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa. După impact, motocicleta s-a izbit de un taxi și a luat foc, iar polițistul a fost aruncat câțiva metri pe asfalt.

În mod halucinant, șoferița a declarat că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și nu a considerat că e necesar să oprească la semnalul polițistului. Cam acesta este respectul unor participanți la trafic față de ceilalți și mai ales față de colegii noștri din cadrul Birourilor Poliției Rutiere.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Nu a contat că a pus în pericol viața colegului nostru, care astăzi putea fi doar o amintire, ci a contat faptul că se grăbea să ajungă în capitală. Probabil în următoarele 30 zile de arest preventiv va avea suficient timp să se gândească la faptul că teribilismul ei se putea transforma într-o tragedie.

P. S. Pentru cei care cred că meseria de polițist nu e una de risc, aceasta e cea mai clară dovadă.

Citeste si:  Romania:Premierul Ludovic Orban a anunțat luni seară că autoritățile vor fi obligate să introducă restricții zonale

Sursa Sindicatul Europol
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...