Pro integrare

SONDAJ Sindicatul ar trebui să suporte pagubele în urma blocării circulației Metroului / Autostrada de Centură, cel mai important obiectiv de infrastructură pentru Capitală

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un sondaj realizat de Avangarde în București, în perioada 02.04.2021 – 10.04.2021, reflectă opiniile bucureștenilor legat de scandalul iscat de sindicaliștii din Metrorex, dar și despre principalele proiecte de infrastrctură angajate de autorități și inclusiv despre intenția de privatizare a companiei Tarom.

Sondajul a fost realizat telefonic, pe un eșantion de 710 persoane, având marjă de eroare +- 3,5%

Peste 31% dintre respondenți au afirmat că Autostrada de Centură este cel mai important obiectiv de infrastructură pentru Capitală,  22% s-au exprimat pentru magistrala de metrou M5, 21% pentru pasajele Mogoșoaia, Berceni, Oltenița, și 11% pentru dublarea șoselei actuale de Centură.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

45% ditre respondenți sunt de părere că nu trebuie privatizată compania Tarom, în timp ce 25% sunt de părere că aceasta trebuie privatizată.

Legat de disputa dintre sindicaliștii de la Metrou și Ministerul Transporturilor – care invocă necesitatea restructurării companiei Metrorex – sondajul arată că majoritatea bucureștenilor nu a agreat blocajul circulației metroului. Un procent de 64% dintre respondenți declară că nu a fost justificată blocarea circulației metroului.  Doar 14% dintre respondenți au apreciat ca fiind justificat protestul sindicaliștilor.

La întrebarea: Cine credeți că ar trebui să suporte pagubele provocate de blocarea circulației Metroului, 34% dintre respondenți consideră că Sindicatul, 27% consideră că participanții la manifestația de protest, iar 9% cred că statul ar trebui să suporte pagubele.

Sondaj AvangardeSursa foto: Facebook/Metrorex

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...