Sorin Mocanu, un voluntar și OM de suflet, candidează pentru biroul local USR PLUS Italia

Pe Sorin l-am cunoscut datorită unui proiect în care era implicat trup și suflet, se vorbea despre salvarea vieții unei fetițe, pe care el alături de o întreagă echipă de voluntari, membrii PLUS au reușit să o aducă în Italia, împreună cu familia și practic au salvat viața acesteia.

Sorin a fost si este implicat, pe teritoriul Italiei, nu doar cu ajutorarea cetățenilor români, EL contribuie des și în diferite relații și proiecte pentru promovarea românilor și a României.

Este un OM despre care ar fi multe de spus, cert este faptul că dacă nu va fi votat, ar fi o resursă importantă care se va pierde. Succes Sorin!

SORIN MOCANU

După cum mă știți, nu sunt genul care să spună tot ce a făcut în ultimi doi ani la intrarea în această lume tumultoasă, care se numește politică.
Am sa va spun asa cate ceva doar.
Nici nu am să scriu prea frumos, nu sunt un scriitor și nu asta trebuie să ajute pe cineva să pună un vot pe numele meu. Și nu am să va spun câți ani am, sper să îmi dați vreo 30.
21 de cand sunt în Italia și Sibiu ca loc unde am vazut lumina soarelui prima dată.
Eu am început cu Partidul PLUS. O energie ca în filme, cu oameni frumoși și motivați, o energie frumoasă rău de tot. Frumoasă, dom-le!
Dar și o lume plină de surprize, plăcute și neplăcute, în care am descoperit că, de cele mai multe ori, cel/cea de lângă tine nu este chiar acea persoană pe care noi credeam că o știm. Se întîmplă să aplaudăm pe cineva chiar dacă nu îl cunoaștem personal dar îl felicitam oricum în semn de încurajare și/sau respect pentru munca lui/ei.
Mai ales acum, se aplaudă pentru voturi, într-o competiție pentru desemnarea celui care aplaudă mai tare decât celălalt. Zgomotul aplauzelor unora aproape că inăbușesc rezultatele altora obținute prin muncă. Nu știam de tabere, certuri, screenshooturi, sesizări și multe altele, dar le-am învățat pe parcurs, cu părere de rău. Așa e politică, nu?
Știm cu toții de ce am intrat în politică. Eu cel puțin știu de ce. Nu pentru o funcție, ci pentru că voiam și încă vreau să ajut și eu, așa cât pot, țărișoara asta amarata ce scârțâie din toate încheieturile. Viața mea politică e ca a multora dintre voi. A majorității pe care eu cunosc.
Am fost și prin Biroul Comunității Locale din Lombardia și prin Biroul Filialei ca și Responsabil Campanii. Experiente de toate tipurile. Dar e normal, asa inveti.
Nu pare mult, dar e al naibii de multă muncă. Time-consuming i se spune prin Vest. Adică familia așteaptă după tine să termini o ședință cu biroul sau cu sutele de grupuri de muncă cu care încerci să faci ceva. Dacă ești norocos – din două în două zile, dar în weekend nu ai cum să scapi. Nevasta se uită urât la tine de fiecare dată când sună telefonul: iar PLUS?! Că atunci era PLUS. Hai că nu va mai țin mult și mă laud și eu cu ceva, că ceva ceva am făcut și eu:

Grup Call Center Secție de vot Diaspora, un grup pentru urgențe în timpul votului.
Delegat CNE 7.12.2019 București
Delegat CNE 15.08.2020 Online
Celulă Criză USR PLUS în timpul Covid
Echipa de Criză Covid Italia

Păi erau două? se vor întreba unii. Da, unul cu PLUS și unul cu USR și PLUS. Nu am să stau să va povestesc, ca e trecut…

Echipa Fundraising PLUS Diaspora pe timpul pandemiei Covid
Voluntar Call center PLUS (adeziunile online care nu erau finalizate)
Voluntar Call Center Fir Încins național
Echipa de Soluții PLUS Diaspora
Membru în Comisia Electorală Alegeri interne pentru Parlament, USR PLUS
Coordonator național Quorum (Italia)
Și încă câteva care nu are rost să va obosesc.
Dar sunt mândru că unele proiecte începute de mine sau și cu mine au funcționat și încă funcționează cu ajutorul colegilor:
O Fapta Bună
Plus un Copac
Proiect de Omenie 1 și 2
Diplomă de voluntar – diplome pentru magazinele românești care ne-au sprijinit în activitatea de strângere de semnături
Susținerea și promovarea votului prin corespondență
o Serie 4 video “vot prin corespondență”
o Pagină Facebook “Cum votăm din Italia”
o Epic Show
Mai sunt multe, dar nu mi se pare mișto să le pun pe toate că deja v-am plictisit prea mult.
Mulți vor spune că am ales o tabăra. Eu am ales niște oameni.
Care au făcut politică prin rezultate.
Nu sunt perfecți, cum nici eu nu sunt.

Dacă v-am convins, puneți un vot pe Mocanu Simion Sorin!

#diasporavavedeguvernRomaniaromanii in italiaromanii in lumeSorin MocanuZona UE
Comentarii (0)
Adaugá comentariu