Sorina Pintea, arestată preventiv pentru 30 de zile

Tribunalul București a decis, sâmbătă 29.02.2020, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, infractoarea PSD Sorina Pintea.
Din partea comunității Diaspora.ro, ii spunem acestei “doamne”, un sincer La mulți ani!
Acest partid este o adevărată fabrică de infractori care mai de care mai hidosi și ar fi binevenite o serie de Legi prin care tuturor demnitarilor și familiilor acestora să li se confiște averile pe care nu le pot dovedii Legal.
Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.
Magistraţii au decis, sâmbătă seara, arestarea preventivă a Sorinei Pintea pentru 30 de zile. Decizia luată de Tribunalul București, care a admis cererea procurorilor, poate fi atacată.

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost reținută, sâmbătă dimineața, de procurorii anticorupție, ea fiind suspectată că a luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziție publică.
Sursa Digi24

Vino alaturi de noi!


Alătură-te echipei și grupului nostru de Facebook
Este de ajuns sa dai click pe o reclama de pe site, ne sustii!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More