Pro integrare

Sorina Pintea, arestată preventiv pentru 30 de zile

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Tribunalul București a decis, sâmbătă 29.02.2020, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, infractoarea PSD Sorina Pintea.
Din partea comunității Diaspora.ro, ii spunem acestei „doamne”, un sincer La mulți ani!
Acest partid este o adevărată fabrică de infractori care mai de care mai hidosi și ar fi binevenite o serie de Legi prin care tuturor demnitarilor și familiilor acestora să li se confiște averile pe care nu le pot dovedii Legal.
Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.
Magistraţii au decis, sâmbătă seara, arestarea preventivă a Sorinei Pintea pentru 30 de zile. Decizia luată de Tribunalul București, care a admis cererea procurorilor, poate fi atacată.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, a fost reținută, sâmbătă dimineața, de procurorii anticorupție, ea fiind suspectată că a luat mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract de achiziție publică.
Sursa Digi24
[post]

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...