Pro integrare

Spălarea creierului sau propaganda

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Hitler a spus cândva ca atacul infanteriei va fi înlocuit cu propaganda revoluționară.

Nu îmi dau seama dacă a fost interpretat ca sfat sau doar a intuit viitorul.

Ești curios de ce o adunătură de nedoriți precum AUR deține 10% in Parlament, puterea legislativă a României?
Te interesează cum această adunătură va avea capacitatea și discernământul sa voteze legi pentru următorii 4 ani in condițiile in care cea mai mare parte a lor abia știu sa vorbească?

PROPAGANDA POLITICĂ este o activitate de o anumită intensitate și cu o orientare precisă: aceea de a influența decizia conștientă și comportamentul unui anumit grup de oameni.

propaganda

Cum funcționează?

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

1. Partidul își face calculele dinainte: câte procente are nevoie ca sa atingă pragul electoral. Pentru Parlament este nevoie de 5% ca sa poți avea reprezentanți.
2. Partidul știe ca are nevoie de 5% și atunci începe targetarea: care sunt cei 5% pe care ii putem convinge sa ne voteze?
3. Cum ii putem convinge pe cei 5% sa ne voteze? Care sunt mijloacele pe care le avem la dispoziție?

aici intervin companiile care se ocupă cu așa ceva; mai exact companiile care folosind informațiile pe care noi le lăsam in online despre alegerile noastre (cu fiecare inimioara și fiecare Like; fiecare selfie, fiecare loc pe care l-am vizitat, opiniile noastre despre probleme sociale), le analizează și încep sa calculeze;

afla câți dintre noi suntem nehotărâți, nesiguri și încep sa ne vândă propriile noastre păreri cu imaginile și sloganele lor; este o forma de manipulare care da rezultate sigure pentru ca tu nu vei mai putea discerne ce este al tău din imaginea lor și mintea ta va începe sa se obișnuiască cu ce vor ei ca tu sa crezi.

 

ca sa poți rămâne imun in fata acestei amenințări, trebuie sa FII HOTĂRÂT; trebuie sa știi in ce crezi; trebuie sa știi de ce crezi, ce crezi! trebuie sa știi ce te poate face sa te răzgândești!

sau

vei fi victima oricărei mișcări care va dori să-ți influențeze lipsa ta de fermitate. 

dar ce se întâmpla dacă imaginea lor este una falsă?

când știi cce spun eu este adevărat? când știi că ce spun ei este fals?

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...