Pro integrare

Spălări gratuite pentru maşinile celor care merg să se vaccineze la centrul drive-thru din Alba Iulia

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În perioada 14 mai-16 mai (vineri, sâmbătă şi duminică), între orele 8.00-20.00 toţi cei care doresc să se vaccineze o pot face în spaţiul special amenajat.

Vaccinul folosit va fi cel de la Pfizer şi nu va fi nevoie de programare prealabilă. Vaccinarea se va face din maşină, în baza actului de identitate.

”În colaborare cu directorul DSP Alba, Alexandru Sinea şi deputatul Beniamin Todosiu, cărora le mulţumesc şi pe această cale, în cadrul Centrului Drive-Thru din Alba Iulia am reuşit să mobilizăm câteva zeci de voluntari pentru a putea vaccina aproximativ 1.500 de persoane.

Dacă vrei şi tu să te numeri printre voluntari, te poţi înscrie la numărul de telefon 0755 125 437 sau dacă doreşti să fii partener al Maratonului de Vaccinare, prin susţinerea cu premii şi recompense pentru cei care se vaccinează, poţi apela cu încredere numărul de telefon 0764 631 666. Pentru cei care se vor vaccina, am pregătit o mulţime de surprize, premii şi tombole”, a scris pe contul său de Facebook, primarul Gabriel Pleşa.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Un om de afaceri din Alba Iulia, care doreşte să îşi păstreze anonimatul, susţine din buzunarul propriu un număr de 300 de spălări ale maşinilor celor care se prezintă la vaccinare, la una din spălătoriile auto din oraş.

Au fost mobilizaţi zeci de voluntari care să vaccineze aproximativ 1.500 de persoane. Vor fi impuse restricţii de circulaţie în zona respectivă, astfel încât totul să se desfăşoare în maximă siguranţă pentru toată lumea.

În zonă va exista, în permanenţă, un echipaj al Poliţiei Locale care îi va direcţiona pe proprietarii de parcări rezidenţiale către locurile provizorii.

Vă mai recomandăm să citiţi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...