Pro integrare

Spania – 81 de kilograme de marijuana și o motocicletă furată la bordul unui autocar cu destinația România

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Astăzi, la granița cu La Jonquera, Catalunia – Spania, poliția de frontieră a descoperit 81 de kg de marijuana care era ascunsă în mai multe pungi sub scaune dar și în valiza unui călător care se afla în autocar, aceștia aveau ca destinație România.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Poliția de frontieră Spaniolă au localizat pachetele ascunse în diferite părți ale autobuzului, ceea ce ar indica complicitatea șoferilor și a unuia dintre managerii societatii, informează elmundo.es.
S-a dispus arestatarea pasagerului si a celor doi șoferi ai vehiculului, precum și a managerului companiei de transport, ca presupuși autori ai unei infracțiuni împotriva sănătății publice.

În bagajele care se aflau in compartimentul destinat acestora din autocar, se mai afla un pachet mare în interiorul căruia a fost găsită o motocicleta dezmembrată, sasiul și motorul corespundeau cu cele ale unei motociclete furate si care se afla în bazele de date ale poliției. Șoferii și managerul companiei de transport au mai fost acuzati și de o a doua acuzație, qceea de favorizare a infractorului. Totodată, au fost confiscați peste 16.000 de euro în numerar pe care acuzatii îi aveau asupra lor.

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...