Ultimate magazine theme for WordPress.

Spania – Mai mulți români au răpit și obligat o femeie să se prostitueze, aceasta mai apoi era legată la mâini și picioare

0 41

Nouă bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 21 și 69 de ani sunt acuzați de infracțiuni de agresiune sexuală, amenințări grave, sechestru de persoane, apartenență la o organizație criminală și proxenetism, ei sunt de nationalitate română, bulgară, marocană, ucraineană și spaniolă.

Potrivit autorităților, la începutul lunii octombrie aceștia ar fi răpit, violat și ogligat prin amenintari si violente la prostitutie o femeie, în vârstă de 31 de ani.

„În fiecare seară, femeia era adusa intr-o locuinta, unde dormea ​​cu mâinile și picioarele legate. Infractorul (care a răpit-o) a amenințat-o cu diferite obiecte taioase și a bătut-o cu mănușile de box pentru a nu-i lăsa urme, apoi o machia înainte de a o obliga să întrețină relații sexuale cu clienții”, relatează presa ABC, potrivit radio-corporacion.com.

Vineri, 23 octombrie, femeia a reușit să scape si sa dea alarma, în consecință autoritățile au arestat nouă bărbați și o femeie.

- Advertisement -

Comentarii
Loading...