Spania – Trei membri ai unei familii au fost arestați pentru exploatarea sexuală a unei fete

Mossos d’Esquadra au arestat trei persoane ca presupuse autorii infracțiunilor de amenințare, vătămare și proxenetism și prostituție a bătrânilor din Barcelona.
Evenimentele datează din 5 decembrie, când Garda Urbană din Barcelona a informat Mossos d’Esquadra că o tanara de 31 de ani i-a contactat pentru a denunța că a fost obligată să practice prostituția pe străzile din Barcelona, după cum a informat poliția catalană sâmbătă într-o declarație.
În timp ce tanara a informat poliția, la câteva zile după ce a început să împartă un apartament cu un cuplu și cei trei copii ai lor din districtul Ciutat Vella, a început să primească amenințări și constrângere din partea unuia dintre copiii familiei pentru a practica prostituția și de a le banii obținuți.
Tânăra a fost forțată să se prostitueze și să le dea toți banii obținuți timp de 3 luni, de fapt, când nu a făcut-o, unul dintre membrii familiei a lovit-o , până când pe 2 decembrie a decis să fuga de acasă și să raporteze faptele.

Restul familiei care au reusit ulterior sa fuga din Spania sunt in continuare cautati la nivel European de catre autoritatile din Madrid

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More