Pro integrare

Spania – Trei membri ai unei familii au fost arestați pentru exploatarea sexuală a unei fete

- Advertisement -

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Mossos d’Esquadra au arestat trei persoane ca presupuse autorii infracțiunilor de amenințare, vătămare și proxenetism și prostituție a bătrânilor din Barcelona.
Evenimentele datează din 5 decembrie, când Garda Urbană din Barcelona a informat Mossos d’Esquadra că o tanara de 31 de ani i-a contactat pentru a denunța că a fost obligată să practice prostituția pe străzile din Barcelona, după cum a informat poliția catalană sâmbătă într-o declarație.
În timp ce tanara a informat poliția, la câteva zile după ce a început să împartă un apartament cu un cuplu și cei trei copii ai lor din districtul Ciutat Vella, a început să primească amenințări și constrângere din partea unuia dintre copiii familiei pentru a practica prostituția și de a le banii obținuți.
Tânăra a fost forțată să se prostitueze și să le dea toți banii obținuți timp de 3 luni, de fapt, când nu a făcut-o, unul dintre membrii familiei a lovit-o , până când pe 2 decembrie a decis să fuga de acasă și să raporteze faptele.

- Diaspora.Ro promoveaza activitățile Românești -

Restul familiei care au reusit ulterior sa fuga din Spania sunt in continuare cautati la nivel European de catre autoritatile din Madrid

- Comunitatea Diaspora -

- Advertisement -

Comentarii
Loading...