Pro integrare

Stațiile de benzină confirmă greva 6 și 7 noiembrie: tăcere asurzitoare din partea guvernului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În prima zi a grevei, 6 noiembrie, organizațiile comerciale vor organiza o manifestație în Piața Parlamentului.
Multe delegații sunt așteptate să sosească la Roma
Faib Confesercenti, Fegica Cisl și Figisc / Anisa Confcommercio confirmă pentru 6 și 7 noiembrie închiderea distribuitorilor de carburanți – pe drumuri și autostrăzi – pe întreg teritoriul național.
„În fața liniștii asurzitoare a Guvernului și a indiferenței ministrului Dezvoltării Economice – explică o notă – organizațiile managerilor sistemelor rutiere nu ar putea face altceva decât să recurgă la mobilizarea generală care va culmina cu greva care va începe la ora 06.00. din ziua 6 și se va încheia la ora 06.00, pe 8 noiembrie “.
În prima zi a grevei, 6 noiembrie, organizațiile comerciale vor organiza o manifestare / concentrare în Piața Parlamentului și vor ține o conferință de presă în sala Capranichetta adiacentă. Multe delegații de pe teritoriu sunt așteptate să sosească la Roma.
Protestul – subliniază Confesercenti – se adresează în primul rând „guvernului, care cântărește – cu realizări inutile și fără creier – pe întreaga categorie, cu măsuri cuprinse între: facturare electronică, case de marcat telematice (chiar și pentru cifra de afaceri de 2 mii) euro / an), de la remodelarea indicelui sumar al fiabilității fiscale (Isa), care nu este disponibil pentru operatori, la introducerea documentelor de transport (Das) și a metodelor de înregistrare zilnică în format electronic, de la trimiterea de taxe zilnice în format electronic până la sarcina fiscală și contributivă pentru managerii care nu primesc – la timp – de la furnizori și Agenția de Venituri documentele necesare pentru contabilitatea acestora.
De asemenea, guvernul, a scris Confesercenti în comunicat, este pe cale să lanseze o multitudine de măsuri fără să fi evaluat impactul asupra categoriei care și-a dat totuși disponibilitatea de a acționa asupra unor măsuri obiective, luate în interesul comunității și nu împotriva managerii.
În sfârșit, protestul vizează „atât companiile petroliere, cât și multitudinea de subiecți – mulți dintre ei operatori de frontieră – care au devenit proprietari de instalații – care aruncă contractele și legile în cea mai absolută tăcere a Administrației Publice care ajută masacrul în cel mai vinovat de tăcerile care realizează abuzul de dependență economică la care managerul este obligat să nu cedeze.
La toate acestea se adaugă refuzul de a reînnoi acordurile economice în mare măsură expirate, chiar negând recunoașterea costurilor de gestionare mai mari descărcate de către manageri. Din federațiile categoriei știu că serviciile de garantare minimă vor fi asigurate “.
[post][cosmin

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...