Statul Român la dispoziția lui Erdogan?

În anul de grație 2019, în România, o profesoară de limba engleză, de origine turcă, a fost luată pe sus de Poliția Română și dusă la Parchet în vederea extrădării.
Singura ei vină este aceea de a nu fi pe placul regimului Erdogan.
În ultimii ani, școlile Lumina au fost supuse unor presiuni și amenințări greu de imaginat. Este momentul să fim alături de colegii noștri și să protestăm împotriva acestui abuz incredibil.
Redau mai jos comunicatul pe care l-am formulat în numele Organizației Profesorilor din Învățământul Particular și sper să-i acordăm atenția și susținerea necesară:
“Organizația Profesorilor din Învățământul Particular își exprimă dezaprobarea și revolta cu privire la situația în care se află colega noastră, Bușra Zeynep Șen, profesoară de limba engleză la Liceul Internațional de Informatică București.
Considerăm că este inadmisibil ca, într-un stat democratic, cetățenii care locuiesc și lucrează conform legilor României, să fie tratați după criteriile specifice unui regim cu reflexe dictatoriale.
Ne exprimăm solidaritatea cu doamna profesoară și cerem autorităților românești să trateze cu obiectivitate acest caz și să nu cedeze presiunilor.
Suntem alături de Școlile Lumina în acest moment dificil. Invităm profesorii și părinții din sistemul românesc de învățământ, indiferent că este de stat sau privat, să ia atitudine față de astfel de practici și să reacționeze împotriva acestui abuz.”

Vino alaturi de noi!


Acest website NU folosește reclame.
Toate legăturile externe sunt verificate.
Comunitatea Diaspora.Ro "NU" are aparteneță Politică și nici nu acceptă reclame sau fonduri de la partidele Politice!
Ne poți susține activitatea
AICI ,
[cosmin]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More