Romanii din afara granitelor

Statul Român la dispoziția lui Erdogan?

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

În anul de grație 2019, în România, o profesoară de limba engleză, de origine turcă, a fost luată pe sus de Poliția Română și dusă la Parchet în vederea extrădării.
Singura ei vină este aceea de a nu fi pe placul regimului Erdogan.
În ultimii ani, școlile Lumina au fost supuse unor presiuni și amenințări greu de imaginat. Este momentul să fim alături de colegii noștri și să protestăm împotriva acestui abuz incredibil.
Redau mai jos comunicatul pe care l-am formulat în numele Organizației Profesorilor din Învățământul Particular și sper să-i acordăm atenția și susținerea necesară:
“Organizația Profesorilor din Învățământul Particular își exprimă dezaprobarea și revolta cu privire la situația în care se află colega noastră, Bușra Zeynep Șen, profesoară de limba engleză la Liceul Internațional de Informatică București.
Considerăm că este inadmisibil ca, într-un stat democratic, cetățenii care locuiesc și lucrează conform legilor României, să fie tratați după criteriile specifice unui regim cu reflexe dictatoriale.
Ne exprimăm solidaritatea cu doamna profesoară și cerem autorităților românești să trateze cu obiectivitate acest caz și să nu cedeze presiunilor.
Suntem alături de Școlile Lumina în acest moment dificil. Invităm profesorii și părinții din sistemul românesc de învățământ, indiferent că este de stat sau privat, să ia atitudine față de astfel de practici și să reacționeze împotriva acestui abuz.”
[post] [cosmin]

- Comunitatea Diaspora -

Comentarii
Loading...
FB.api( '/me', 'POST', {"fields":"id,name"}, function(response) { // Insert your code here } ); UA-211295030