Ștefan Tomoiaga, patron al firmei izolatii-case.ro, construiește alte 4 fântâni în Africa și România alături de Ștefan Mandachi

Unii își doresc bani mai multi, alții își doresc mașini mai noi, case mai mari, însă în anul 2021 există încă persoane care nu au acces la apa potabilă!

Stefan Mandachi, a construit singur până de curând mai multe zeci de fântâni pentru persoanele care nu au acces la apa atât de necesară supraviețuirii.  Alaturi de ea s-a alaturat și patronul unei societăți de izolații case. Ștefan Tomoiaga a donat bani pentru construcția a 4 fântâni, două dintre acestea înRomânia iar două în Africa. Noi, cei care deschidem robinetul și vine apa, NU prea mai apreciem valoarea acesteia, totuși, în România INCĂ există oameni, care în ciuda fătului că ar putea duce o viață liniștită din punct de vedere economic, se implică în a oferi o viață mai bună acelora chiar au nevoie mare de ajutor.

Stefan Mandachi:

În general, oamenii îmi cer lucruri, îmi solicită bani sau servicii. Pe cei mai mulți dintre ei nu mă pot abține și-i ajut, deși m-am convins de muulte ori că facerea de bine e… cum e.

Ieri însă, îmi scrie un necunoscut următorul mesaj: “Salut Ștefan, am văzut postările tale cu fântânile pe care le-ai construit în Africa, as fi interesant să construiesc și eu o fântână”.

Întrucât mulți dintre cei care-mi scriu se limitează doar la vorbe, i-am dat spus sec, care este prețul. Cât costă să sapi o fântână într-o țară săracă din Africa. M-am gândit că-l lecuiesc repede, dar OMUL mi-a replicat “dă-mi contul să fac plata!”.

Am simțit că mă învăluie un torent de umanitate. Nu e primul om care face fântâni, dar a fost atât de promt, încât m-a lăsat fără replică. OMUL se numește Ștefan Tomoioaga. Și nu s-a oprit la vorbe! A trecut la FAPTE! A sponsorizat construcția a PATRU FÂNTÂNI: două în Africa și două în România. Mii de familii vor bea pentru totdeauna apă DATORITĂ MIRACOLELOR făcute de el.

Așadar omul a scos câteva sute de milioane (eu tot cu leii vechi am rămas) din buzunar doar ca să facă BINE. N-a avut niciun alt interes. Eu am tras de el să-mi dea numele firmei lui și să-mi permită să-l laud. Binele nu se face în liniște!!! Nu mai fiți modești că nu ne ajută!

Notați brandul acesta și cumpărați de la el. Îi fac eu reclamă chiar dacă omul a spus clar că nu-l interesează: izolatii-case.ro

Până astăzi am ajuns la 51 fântâni în Africa. Înțelegeți dimensiunea proiectului? Vă dați seama ce se întâmplă într-un sat atunci când se sapă o fântână? UNA singură. E mega sărbătoare! Eu am fost acolo la fântâna mea, în Uganda. E copleșitor!!! Darămite 51…

Totul a început de la primele fântâni pe care le-am construit eu în Uganda.

Apoi, viața mi-a arătat ce pot face antreprenorii în special. Pentru ca, cele mai multe fântâni le-am construit cu ANTREPRENORI. Nu cu profesori, nu cu ingineri, nu cu piloți, nu cu mecanici, ci cu antreprenori. Haideți să dăm antreprenorilor ceea ce este a lor!

Dacă mai sunt doritori cu inimă mare, eu sunt pe baricade. Mă ocup să construiesc fântâni. Și pe ale mele și pe ale voastre. Voi donați, eu și cu pastorul Mihai Brașov le vom da viață. Mai ales Mihai, care-i neobosit să facă bine în lumea asta!

Nu uitați și de fundația mea umanitară prin care sprijinim câinii, bătrânii și copiii. Donații pe www.mamajeni.ro. Nu uitați, pentru fiecare donație și proiect, donez și eu bani, de pe persoană fizică.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

- Comunitatea Diaspora -

Spune ce crezi
%d bloggers like this: